Pokračujte vo flirtovaní s partnerom aj po rokoch.dreamstime
StoryEditor

Flirtujte spolu aj po rokoch a ukážte tak partnerovi, že stále máte záujem

05.08.2023, 17:00
Vzťahy

Ste s partnerom už nejaký ten čas a cítite, že sa váš vzťah dostal do stereotypu? V takomto prípade by ste sa mali pokračovať vo flirtovaní, ktoré je pre vás oboch veľmi zásadné. Ak ste zabudli, ako na to, pripravili sme si pre vás zopár tipov, ktoré vám pomôžu vyjsť z monotónneho života.

Prvé mesiace vzťahu boli úžasné. Všetko išlo ľahko, prirodzene a sexuálne napätie medzi vami bolo cítiť aj na kilometre od vás. Kde sa vytratila tá vášeň? Ak ste s partnerom už naozaj dlho a máte pocit, že ste sa dostali do bodu, kedy už nič nie je také pekné ako kedysi, mali by ste sa začať trochu viac snažiť a vrátiť flirtovanie opäť do vzťahu. Možno to znie ako výzva, no verte, že sa vďaka tomu budete obaja cítiť lepšie a predovšetkým žiadanejšie.

Pochváľte ho

Ak sa chcete opäť naučiť flirtovať, mali by ste ísť na to zľahka. Začať môžete napríklad úprimnou pochvalou. Povedzte mu, že sa vám páči v danom outfite alebo dokonca vyzlečený. Len tak, z ničoho nič mu povedzte, aké máte šťastie, že ste práve s ním. Dôležité je najmä to, aby ste si ho začali viac všímať a objavovať na ňom veci, na ktoré sa po čase zabudlo.

Zvádzajte ho dotykmi

Postupne sa môžete dostať až k provokovaniu. Aby váš sexuálny život nebol stereotypný a nudný, mali by ste vyjsť zo svojej komfortnej zóny a začať sa dotýkať partnera trochu inak. Hladkajte jeho erotogénne zóny, kreslite mu končekmi prstov po jeho hrudníku, zájdite mu do vlasov alebo sa mu perami dotýkajte za uchom a na krku. Jednoducho, snažte sa do vzťahu opäť dostať vášeň a chuť.

Povedzte, na čo máte chuť

Flirtovanie predstavuje aj hranie sa so slovami. Ak máte nejaké sexuálne myšlienky a fantázie, mali by ste to partnerovi povedať. Keď máte chuť, aby vás pomiloval na danom mieste, povedzte mu to. Keď chcete, aby sa vás dotýkal tam, kde to ešte nevyskúšal, povedzte mu to. Buďte otvorené, spontánne a verte, že ho to rozpáli.

Vyskúšajte niečo nové

Ak chcete, aby sa partner tešil na to, že vás konečne uvidí po príchode z práce domov, musíte preto niečo urobiť. Vyskúšať môžete napríklad sexting. Pošlite mu do práce nejakú šteklivú esemesku alebo sa mu odfoťte v novom erotickom prádle. Jednoducho, dajte mu najavo, že po ňom túžite a neviete sa dočkať toho, keď prejde cez prach dverí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:38