Doprajte si sex kdekoľvek a kedykoľvek.dreamstime
StoryEditor

Sex v stoji je lepší, než si myslíte: Užite si milovanie kdekoľvek a kedykoľvek

10.06.2023, 17:00
Vzťahy

Je úplne normálne, ak občas nemáte čas na sex, no rozhodne by ste ho nemali zanedbávať. Prestaňte sa vyhovárať a buďte trochu spontánnejšie. Ak nestíhate skočiť do postele, môžete si to s partnerom rozdať aj v stoji, a to kdekoľvek a kedykoľvek. Tieto polohy zaručia neuveriteľný sexuálny zážitok.

Čo robíte s partnerom, keď to na vás zrazu príde? Počkáte až kým dôjdete domov? Robíte veľkú chybu. Takýmto štýlom vás totiž vzrušenie prejde a k sexu sa napokon nedostanete. Aby ste sa mohli intímne zblížiť kdekoľvek a kedykoľvek, mali by ste vyskúšať sex postojačky. Vďaka nemu neprídete o žiadny styk a zažijete milovanie, o akom sa vám ani nesnívalo. Pozrite sa, čo všetko vám môže priniesť sex v stoji.

Vyskúšate niečo nové a nájdete bod G

Najväčšou výhodou sexu v stoji je, že sa nemusíte obmedzovať na priestor. Môžete si ho totiž dopriať kdekoľvek. Či už je to park, lavička alebo sprcha. Vhodný je aj pre začiatočníkov, ale aj páry, ktoré milujú experimentovanie a skúšanie krkolomných polôh. Pri sexe v stoji máte možnosť nájsť svoj bod G, ale aj miesta, o ktorých ste ani nevedeli. Je však dôležité, aby ste boli pri ňom obaja dostatočne uvoľnení a ničoho sa nebáli. Ak ho budete skúšať po prvýkrát, pomôcť si môžete nábytkom, ktorého sa pridržíte, aby ste si zbytočne neublížili. Napokon stačí, ak si vyberiete niektoré z týchto polôh, ktoré zaručia maximálny sexuálny zážitok.

Poloha v stoji spredu aj zozadu

Pre začiatok môžete vyskúšať overenú klasiku. Postavte sa oproti sebe, roztiahnite nohy a nechajte partnera, aby do vás pomaly vnikol. Rovnako tak sa môžete oprieť aj o stenu a položiť nohu na partnerov bok, aby ste si to celé uľahčili. Ak ste milovníčkami polôh zozadu, mierne sa predkloňte a zdvihnite jednu nohu.

Sex v stoji s dverami

Ak ste doma a odrazu to na vás príde, oprite sa o zárubňu dverí a nechajte partnera, aby si vás trochu vydvihol. Oviňte si okolo jeho tela nohy, ruky dajte na jeho krk a môžete začať s milovaním.

Stojaci pes

Dajte sa na všetky štyri a nechajte partnera, aby vás chytil za zápästia. Takýmto štýl mu umožníte hlbší prienik a dokonalé milovanie.

Poloha 69 v stoji

Kľaknite si na zem a urobte to partnerovi ústami alebo nechajte jeho, aby sa pohral s vaším rozkrokom. V stoji však môžete vyskúšať aj pozíciu 69, pri ktorej vás partner bude držať hore nohami. Znie to krkolomne, no stojí to za to.

Análny sex v stoji

Ak patríte k tým, ktorí obľubujú análny sex, rozhodne by ste ho mali vyskúšať aj v stoji. Stačí vám k tomu správny uhol a dostatok lubrikačného gélu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 10:38