Toto ste o mužskom penise rozhodne nevedeli.dreamstime
StoryEditor

Obezita a ochlpenie ho zmenšuje: Zaujímavosti, ktoré ste o penise nevedeli

14.06.2023, 17:00
Vzťahy

Môžete byť s partnerom akokoľvek dlho, no je viac než možné, že o jeho penise neviete všetko. Tento orgán totiž skrýva omnoho viac. Každá z vás vie, ako vyzerá a aká je jeho funkcia, no viete, že ho ochlpenie a obezita môže zmenšiť? Ak nie, pokračujte nižšie a o penise sa dozviete aj ďalšie zaujímavosti.

Niekoľko desiatok erekcii

Možno to bude znieť zvláštne, no muži môžu mať za 24 hodín niekoľko desiatok erekcii. Počas dňa je to približne 11 a v noci okolo 9. Tieto erekcie sa však nemusia spájať so sexuálnymi myšlienkami. Často je to len nedobrovoľný reflex, ktorý súvisí s dobrým fyzickým zdravím.

Muž s dvoma penismi

Počuli ste už o difálii? Je to vrodené, no veľmi zriedkavé ochorenie, pri ktorom sa muž narodí s dvoma penismi. Aj keď si môžete myslieť, že je to pre opačné pohlavie výhodou, nie je to tak. Dva penisy môžu totiž mužom spôsobiť problémy s vylučovaním či produkciou spermii.

Rýchlosť orgazmu je neuveriteľná

Tak ako ženy, tak aj muži prežívajú orgazmus. Ten zvykne trvať približne 5 – 10 sekúnd, pričom rýchlosť ejakulátu je asi 45 kilometrov za hodinu.

Rakovina penisu

Aj keď je rakovina vo svete známou chorobou, čo sa týka rakoviny penisu, ten je pre mnohých odborníkov stále neznámou. Najčastejšie sa prejavuje vytvorením bradavice na žaludi či predkožke. Aj keď nie je isté, prečo vzniká, odborníci si myslia, že za to môže nedostatočná hygiena. Muži, dajte si preto pozor na to, ako sa umývate.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 05:22