Užite si sex aj v lete vďaka týmto tipom.dreamstime
StoryEditor

Ľadové kocky či sprcha: Pozrite sa, ako si môžete užiť sex naplno aj v teplom počasí

07.06.2023, 10:30
Vzťahy

So zvyšujúcimi sa teplotami začínate pomaly meniť svetre za šaty, omnoho viac času trávite vonku a vďaka serotonínu sa cítite šťastnejšie než v zime. Okrem toho môžete mať väčšiu chuť na sex, no častokrát sa mu vyhýbate kvôli teplu. My sme si pre vás pripravili zopár tipov, ako si užijete sex aj v tomto horúcom počasí.

Čím vyššie sú teplotu, tým menej oblečenia máte na sebe a tým pociťujete väčšiu chuť na sex. Bohužiaľ, tieto neznesiteľné teploty často spôsobujú to, že sa do milostných radovánok nechcete púšťať kvôli nadmernému poteniu alebo únave zo slnka. Ak však stále neviete odolať a túžite si užiť sex aj v horúcom počasí, mali by ste vyskúšať jeden z týchto tipov, ktoré vám pomôžu skrotiť teplo a spríjemniť zážitok z milovania.

Posteľ to istí

Ak si netrúfate na sex vonku, pravdepodobne to necháte na zaručenú klasiku. Keď však ani posteľ neslúži ako príjemné miesto na milostné radovánky, kde ich teda máte s partnerom praktizovať? Stačí, ak si spálňu a posteľ vopred pripravíte. Zaobstarajte si dobrý vetrák alebo navlhčite plachty vodou a vložte ich na chvíľu do chladničky. Verte, že si sex užijete ako nikdy predtým.

Kocky ľadu na rozpálené telo

V teplých dňoch sa jednoducho potrebujete niečím schladiť. V tom vám môžu pomôcť ľadové kocky, ktoré sa dajú skvele využiť aj pri sexe. Nielenže vám doprajú trochu chladu, ale neuveriteľne vás nažhavia. Nemusíte sa báť ani experimentovať a zahrať sa s kockami zmyselnú hru. Partnerovi prechádzajte kockou po tele od vrchu až po spodok. Dajte si však pozor na to, aby ste ju neprikladali na miesta, kde to vašej polovičke nie je príjemné.

Chladivé hračky

Ak sa bojíte kociek ľadu, môžete si zaobstarať sexuálne hračky z kovu alebo skla, ktoré sa dajú schladiť v chladničke. Je len na vás, aký typ si vyberiete a ako s ním budete zaobchádzať.

Sex v záhrade či na pláži

Možno si poviete, že keď je vonku teplo, chcete mať sex radšej niekde vnútri. Čo keby ste však teplo využili vo svoj prospech a užili si radovánky niekde na terase, záhrade či pláži? Samozrejme, vyberte si miesto, kde vás nikto nevidí a je v tieni. Napokon si nájdite polohu, pri ktorej nemusíte robiť prudké pohyby alebo si to urobte ústami.  

Sex v sprche

Nebojíte sa studenej sprchy? V tom prípade by ste mali vyskúšať sex v sprche. Pri takomto milovaní je v prvom rade dôležité, aby ste správne lubrikovali. Keďže môže byť v takomto prípade sex viac bolestivý než príjemný, skúste použiť lubrikant na silikónovej báze alebo siahnite po kokosovom oleji. V stiesnenom priestore si najviac užijete predohru v podobe orálneho sexu. Pri ňom môžete použiť sprchovú hlavicu, ktorá vďaka vodným tryskám pomôže k dokonalému vyvrcholeniu. Ak si s partnerom nájdete v sprche polohy, ktoré sa vám najviac páčia, môžete sex okoreniť aj vodotesnými hračkami. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:46