Páni s týmto prirodzením to v posteli naozaj vedia, no od milencov s touto pýchou toho veľa nečakajte.dreamstime
StoryEditor

Rozmer penisu vám môže prezradiť, aký bude milenec: Všímajte si veľkosť, tvar a výzor

19.01.2023, 17:00
Vzťahy

Ak ste si našli novú známosť alebo ste sa so súčasným partnerom do postele ešte nedostali, no túžite vedieť, čo od neho očakávať, pripravili sme si pre vás zoznam, vďaka ktorému sa to môžete dozvedieť. Pozrite sa, aký bude milenec s veľkou, malou či priemernou pýchou.

Penis dokáže o svojom majiteľovi mnohé povedať. Existuje totiž niekoľko najrozšírenejších tvarov, veľkostí a vzhľadov, podľa ktorých sa dá odhadnúť, aký budú ich majitelia milenci. Na druhej strane vždy myslite na to, že na veľkosti občas nezáleží, ale omnoho dôležitejšie je to, ako ju vie partner využiť. Pozrite sa, čo hovorí o povahe vaše polovičky jeho mužný nástroj.

Priemerný penis

Muž s priemerným penisom má priemernú prácu, priemerný život a preto s sním v posteli môžete zažiť aj priemerné chvíle. Síce nie je na priemernosti nič zlé, sú ženy, ktoré jednoducho hľadajú viac. Nezabúdajte však, že aj keď priemerný penis už nezväčšíte, výkon sa dá vyhnať vyššie, stačí len dobrá učiteľka.

Veľký penis nie je všetko

Páni s veľkým prirodzením sú na svoju pýchu veľmi pyšní. Práve z tohto dôvodu si myslia, že veľkosť stačí a ostatné sa nejak už spraví samo. Sú však na veľkom omyle, pretože v posteli by sa aj napriek svojmu obdareniu mali aj trochu posnažiť. Najhoršie je, že rovnako zmýšľajú aj v bežnom živote, takže od nich nemôžete čakať nič veľké.  

image

Na veľkosti občas nezáleží, omnoho dôležitejšie totiž je, ako vie partner svoje náčinie použiť.

dreamstime

Malý, no šikovný

Niektorým mužom bohužiaľ nebolo nadelené tak ako iným. Našťastie, títo páni vedia, ako svoj malý nástroj použiť. Vďaka tomu, že dokážu so svojich nedostatkov urobiť výhodu, v posteli bývajú naozaj skvelí. Radi experimentujú a neustále sa snažia prísť na to, ako by vás mohli obšťastniť.

Dlhý a chudý penis

Ak má muž prirodzenie s týmto tvarom, v reálnom živote je rovnako podivný a neohrabaný ako jeho penis. Síce dokáže svojou dĺžkou naraziť skoro až na mandle zvnútra, no kvôli tomu, že je chudý, takmer vôbec sa nedotýka stien, a tým pádom prichádzate o dôležitú stimuláciu. Dôležité je, že sa s tým dá pracovať, len to partner musí chcieť.

Krátky a objemný penis

Muži, ktorí majú krátky a objemný penis, sú častokrát v spoločnosti hlasní a mnohokrát aj dosť otravní. So všetkým to preháňajú, pretože vedie, že ich prirodzenie nie je práve atraktívne. Dobrou správou pre ženy však je, že hoci je krátky, objem dokáže vo veľkom pomôcť.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:27