Páni s týmto prirodzením to v posteli naozaj vedia, no od milencov s touto pýchou toho veľa nečakajte.dreamstime
StoryEditor

Rozmer penisu vám môže prezradiť, aký bude milenec: Všímajte si veľkosť, tvar a výzor

19.01.2023, 17:00
Vzťahy

Ak ste si našli novú známosť alebo ste sa so súčasným partnerom do postele ešte nedostali, no túžite vedieť, čo od neho očakávať, pripravili sme si pre vás zoznam, vďaka ktorému sa to môžete dozvedieť. Pozrite sa, aký bude milenec s veľkou, malou či priemernou pýchou.

Zakrivené prirodzenie

Ak má váš milenec zakrivené prirodzenie, nezľaknite sa. V sexe môže byť totiž vzhľad jeho prirodzenia výhodou. Samozrejme, záleží na tom, ktorým smerom je vychýlený, no ak zvolíte tú správnu polohu, jeho zakrivenie môže pôsobiť na bod G, čo sa vám rozhodne bude páčiť.

Grower verzus shower

Muži patriaci do skupiny grower sú obdarení penisom, ktorý sa v pokojovej polohe zdá malý, no dokáže sa niekoľkonásobne zväčšiť. Síce sú zvyknutí na prvotné sklamanie žien, ale aj následné nadšenie. Títo muži jednoducho vedia, ako potešiť ženu. Na druhej strane sú tu páni patriaci do kategórie shower, ktorým penis už veľa nepovyrastie. Ako ho vidíte, tak ho máte.

image

Spočiatku sa môže zdať malí, no keď vyrastie, uvidíte, aké divy dokáže.

dreamstime

Mikropenis

Bohužiaľ, od mužov s mikropenisom sa toho veľa nedočkáte, ale môžu to vždy vynahradiť manuálnymi schopnosťami. Orálny sex je preto u nich naozajstným zážitkom.  

Obrí penis

Páni s obrím penisom sa za svoju pýchu nemusia vôbec hanbiť. Avšak, zvyknú mať veľký problém s nájdením vhodnej partnerky, u ktorej by pri sexe dokázali vidieť viac sĺz šťastia než sĺz od bolesti. Tak či onak, na všetko sa dá zvyknúť, stačí len cvik a vzájomné porozumenie.

Tichá dokonalosť

Je váš nový partner veľký introvert? Neodpíšte ho hneď po prvom rande. Totiž, nie nadarmo sa hovorí, že tichá voda brehy myje. Väčšinou ten najväčší introvert bude mať najkrajší penis, s ktorým sa nikdy nechváli a dokonca ho vie aj veľmi dobre použiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 21:31