Ak túžite po šťastnom a pevnom vzťahu, skúste sa držať tohto kalendára lásky.dreamstime
StoryEditor

V máji by ste sa mali viac bozkávať, v októbri milovať: Toto je kalendár lásky po mesiacoch

12.01.2023, 17:00
Vzťahy

Túžite po tom, aby vám láska s partnerom vydržala? Musíte sa o ňu starať. Pomôcť s obnovou vzťahu a vybudovaním jeho silných základov vám môže pomôcť aj tento ročný vzťahový kalendár. Pozrite sa, v ktoré mesiace by ste sa mali viac bozkávať milovať alebo maznať.

Vzťah je beh na dlhú trať. Nestačí len získať si partnerovi priazeň, ale ju aj udržať. Aby ste sa nedostali do stereotypu, neskĺzli k nevere či dokonca rozchodu a udržali vašu lásku silnú, pripravili sme si pre vás kalendár lásky. Ten vám prezradí, čo by ste mali s partnerom robiť každý mesiac, aby ste udržali rovnakú ba ešte väčšiu zamilovanosť ako v začiatkoch vzťahu.

Január je mesiacom spoločne stráveného času

V januári si väčšina párov prechádza rozchodom. Či už je to z toho, že sú finančne unavení po sviatkoch, musia sa znovu nastaviť na pracovný kolobeh alebo sa odcudzujú vinou moderných technológii. Aby ste nespadali do tejto skupiny aj vy, mali by ste tento rok začať inak. Odložte telefón, vypnite sociálne siete a venujte voľný čas jeden druhému. Choďte sa prejsť, pozrite si spolu film, rozprávajte sa alebo si urobte výlet. Snažte sa to udržať až do konca mesiaca a uvidíte, že váš vzťah bude ako znovuzrodený.

Mesiacom dotykov je február

Vo februári oslavuje sviatok svätý Valentín, a to by ste mali s partnerom využiť. Ak chcete udržať zamilovanosť, nemali by ste sa len rozprávať či podpichovať, ale sa aj dotýkať. Pokúste sa viac objímať, držte sa za ruky, keď niekam pôjdete, vnímajte svoje potreby a vzájomne si vymasírujte stuhnuté svaly.

Osviežujúci marec

Keďže sa v marci prebúdza príroda, mali by ste sa prebudiť aj vy s ňou. Čo to znamená? Zabudnite na rutinu a priveďte do vzťahu niečo nové, osviežujúce. Môžete si napríklad privstať a partnerovi pripraviť kráľovské raňajky alebo odísť z práce skôr a prekvapiť ho spontánnym výletom. Takisto nezabúdajte na romantiku a večer zakončite erotickou masážou. Jednoducho, snažte sa tento mesiac urobiť výnimočným.

image

Uvarte partnerovi kráľovské raňajky a večer mu dajte erotickú masáž.

dreamstime

Apríl plný nápadov

Aby ste sa nedostali do stereotypu, v máji by ste mali prísť s kreatívnymi a nevšednými nápadmi na rande. Tým však nemyslíme návštevu kina, romantickú večeru v luxusnej reštaurácii alebo prechádzka parkom. Snažte sa zapojiť fantáziu a vytvorte si spoločne zoznam aktivít, ktoré by ste chceli zažiť. Či už to bude let balónom, skok padákom, návšteva strašidelného domu alebo kúpanie v prírode. V každom prípade je skvelé robiť aj niečo iné a bláznivé.  

V máji sa viac bozkávajte

Máj lásky čas. Tento mesiac by mal byť plný bozkov a všadeprítomnej romantiky. Pri bozkávaní sa spúšťa v tele množstvo neurochemických reakcii a pery či jazyk sú citlivými erotogénnymi zónami, ktoré zlepšujú náladu a znižujú hladinu kortizolu. Práve z tohto dôvodu sa nechajte unášať na vlne lásky. Vyskúšajte nové techniky bozkávania, usporiadajte hostinu, zaviažte si oči a hádajte potraviny, ktoré vám partner podá v ústach.

Veselý jún

Kto nemá rád humor? Možno ste si to nikdy neuvedomili, no zábava a žartovanie je vo vzťahu veľmi dôležité. Veď predsa už pri samotnom zoznamovaní si množstvo ľudí všíma na partnerovi, či má nielen príťažlivý vzhľad, ale aj dobrý zmysel pre humor. Skúste sa preto uvoľniť a odľahčiť určite situácie pomocou humor. Viac sa smejte a všímajte si veci, ktoré vás spoločne vedia pobaviť, aby ste ich v budúcnosti mohli prevádzkovať častejšie.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:10