Pozrite sa, čo sa stane s vaším milostným životom, keď doň zapojíte všetky zmysly.dreamstime
StoryEditor

Milujte sa so všetkými zmyslami: Takto zapojíte čuch či chuť do vášnivej hry s partnerom

17.01.2023, 17:00
Vzťahy

Rýchla predohra, následne klasická súlož, vyvrcholenie, potom sa osprchovať a ísť spať. Vyzerá aj váš milostný život podobne? Zabudnite na rutinný sex a prineste do spálne omnoho viac vášne a erotiky. Stačí, ak do milovania zapojíte všetky zmysly a obaja budete šalieť od vzrušenia. Prezradíme vám, ako na to.

Chýba vám vo vašom milostnom živote zápal a vášeň? Každý pár sa raz dostane do rutiny, no ak sa budete snažiť, môžete znovu pocítiť túžbu ako predtým. Stačí, ak sa naučíte prežívať sex inak, hlbšie a intenzívnejšie. Pomôcť vám môže najmä to, ak do vášnivej hry zapojíte všetky vaše zmysly, a teda zrak, chuť, čuch, hmat a sluch. Každý z nich môže byť vašou bránou rozkoše, a preto vám prezradíme, ako ju otvoriť a dosiahnuť vrchol, o akom sa vám ani nesnívalo.

Zvádzajte sluchom

Prerývaný dych, slastné stonanie a vzdychy. Povedzme si na rovinu, kto si bez týchto zvukov dokáže predstaviť milovanie? Pravdepodobne, ani jedna z vás. Sluchové vnemy vám totiž dokážu napovedať, či sa partnerovi páči to, čo robíte. Skúste sa preto zamerať na zvuky pri sexe omnoho viac. Pred spoločným večerom môžete napríklad svojej polovičke nahovoriť šteklivú hlasovú správu, ktorá ho nabudí možno viac ako erotická fotografia. Počas sexu nemlčte a povedzte partnerovi, ako sa vám páči, čo práve robí. Vzdychajte mu do ucha a stonajte, aké je vám prirodzené.

image

Šepkajte partnerovi od ucha, čo by ste s ním urobili.

dreamstime

Zvádzajte hmatom

Pri milostných hrách je hmat jedným z najmocnejších zmyslov. Klasické maznanie a dotyky sú síce príjemné, no pri ďalšom milovaní by ste mali skúsiť niečo zaujímavejšie. Začať môžete zmyselnou masážou, pri ktorej budete testovať, aké dotyky a na akých miestach sa vášmu partnerovi páčia. Na pomoc si môžete vziať aj pierko, chladivú kocku ľadu alebo hebkú kožušinu. Počas milovania skúste partnera škrabkať nechtom po chrbtici alebo na vnútornej strane stehien, láskajte jeho vlasy a po koži mu prechádzajte zubami.

image

Dotýkajte sa partnera na všemožných miestach a zistite, čo sa mu páči.

dreamstime

Zvádzajte zrakom

Muži sú omnoho viac vizuálne vzrušivejší ako ženy. Dôkazom je aj to, že už len pri pohľade na ženské telo, sa väčšine zrýchli tep. Doprajte preto vášmu partnerovi to isté. Zaobstarajte si erotické prádlo, v ktorom sa budete cítiť sebavedome, pomaly a zvodne sa pred ním začnite vyzliekať. Ak ste odvážne, môžete sa popritom dotýkať samých seba, pričom partnerovi dovoľte vnímať celú hru len zrakom. Verte či nie, no bude celý bez seba a vás okamžite vzruší pohľad na jeho rozpálené a vzrušené telo túžiace po spojení. Ak ste naopak hanblivejšie typy, zaviažte si oči šatkou a nechajte partnera užívať si to, čo s vaším telom robí každý jeho dotyk.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:58