Neuveríte, po čom muži tajne túžia.dreamstime
StoryEditor

Toto sú nesplnené mužské sexuálne fantázie: Skúste ich prekvapiť a dopriať im nezabudnuteľnú rozkoš

09.01.2023, 17:00
Vzťahy

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, aké sexuálne fantázie má váš partner? Ak nie, je na čase to zmeniť. Síce len samotný sex dokáže uspokojiť, no čo keby ste svojej polovičke dopriali rozkoš, na akú sa nezabúda? Pozrite sa, ktoré nesplnené sexuálne túžby by vášho partnera zaviedli do siedmeho neba.

Síce sa o tajných chúťkach hovorí mužom ťažko, je dobré vedieť, čo by sa im páčilo a čo naopak nie. Kým my ženy túžime skôr po empatii a dotykoch, muži sa často nechávajú unášať na vlne predstáv, aj keď vedia, že to niekedy s realitou nemá nič spoločné. Tak či onak, pripravili sme si pre vás niekoľko mužských nesplnených sexuálnych fantázii, ktorými môžete partnera prekvapiť a dopriať mu nezabudnuteľnú rozkoš.

Odvaha a sebavedomie

Áno, to sú vlastnosti ženy, po ktorých muži tajne túžia. Síce to znie ako banalita, no mnoho žien má problém odviazať sa v posteli. Keby ste sa však nad tým zamysleli, aj vám sa páči, keď vám partner pomocou komplimentov a pochvál zdvihne sebavedomie, vďaka čomu je potom sex oveľa vzrušujúcejší. To isté sa deje aj na opačnej strane. Skúste preto zmeniť slovník a miestami využiť povestný dirty-talk. Buďte odvážne, zvádzajte svoju polovičku slovami a uvidíte, čo sa stane potom.

Sexi zvádzanie 

Sex sa nemusí začínať len bozkávaním či hladením na intímnych partiách. Mužom by sa páčilo, ak by ste ich prekvapili predohrou v podobe sexi zvádzania. Svojmu partnerovi môžete napríklad dopriať zmyselný striptíz, pri ktorom sa pomaly vyzlečiete a odhalíte mu tie najintímnejšie miesta. Nebojte sa, nemusí to byť na prvýkrát dokonalé. Vašej polovičke sa to bude páčiť tak či onak.  

image

Zveďte svojho partnera slovami či zmyselným striptízom.

dreamstime

Pohľadom k rozkoši

Mužov nedokáže nabudiť nič viac, ako predstava partnerka, ktorá si spôsobuje vlastnú rozkoš. Nech to znie akokoľvek divne, no vášho partnera by potešilo, ak by ste začali jednoducho bez neho. Postavte si ho pred seba a začnite sa zľahka dotýkať svojho tela. Snažte sa udržiavať očný kontakt, nebojte sa vzdychať a nechajte sa uniesť atmosférou.

Role play

K ďalšej mužskej sexuálnej fantázii nepochybne patria rolové hry. Muži milujú, keď sa žena v posteli zmení na sestričku, učiteľku či sexi policajtku. Stačí, ak si zaobstaráte kostým, v ktorom by ste sa samy sebe páčili a necháte sa unášať fantáziou. Verte či nie, nebude si to užívať len váš partner, ale aj vy.

Sex na netradičnom mieste

Aj vás už nebaví sex v posteli, obývačke či kuchyni? Skúste partnera zviesť priamo v jeho kancelárii, na nákupoch v prezliekacej kabínke alebo pláži. Možností na intímne spojenie máte naozaj veľa. Možno sa budete čudovať, aký vášnivý, intenzívny a vzrušujúci môže byť sex aj inde ako len v domácom prostredí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 21:02