Pozrite sa, či sa aj vy nenachádzate v jednom z týchto problémových manželstiev.dreamstime
StoryEditor

Typy problémového manželstva podľa horoskopu: Nefunguje vám to? Môže za to dátum narodenia

14.01.2023, 17:00
ASTRO

Manželstvo sa začína nadšením a veľkou láskou, no keď sa stane nestabilným či problémovým, odrazu sa všetko zmení. V živote existuje množstvo okolností, ktoré môžu spôsobiť rozpad vzťahu a dokonca sa za ním môže skrývať aj dátum narodenia. Pozrite sa, ktoré typy partnerstiev sú konfliktné a ako ich zvládnuť.

Príčin nestability manželstva existuje mnoho. Či už ide o nedostatočné uspokojovanie vašich citových a emocionálnych potrieb, v užívaní zlých rodinných vzorcov alebo vám to nefunguje kvôli odlišným predstavám, očakávaniam a komunikačným rozdielom. Podľa odborníkov existujú štyri typy problémového manželstva podľa horoskopu, pričom v jednom z nich sa možno nachádzate aj vy. Pozrite sa, ako sa naučiť žiť v takomto konfliktnom partnerstve.

Žena túžiaca po láske a chladný partner

Manželstvo, v ktorom je jeden z partnerov citlivý, túžiaci po láskyplných prejavoch a druhý citovo chladný, je vystavené neustálym nedorozumeniam  a frustrácii. Takýto vzťah je väčšinou odsúdený na zánik. Veď predsa, ktorá z vás by túžila po partnerovi, ktorý nie je schopný dostatočne ukojiť citové a emocionálne potreby svojej manželky? Podľa astrológie sa tento typ problémového manželstva vyskytuje najmä u dvojíc narodených v znamení Raka a Vodnára, Škorpióna a Vodnára alebo Rýb a Vodnára. Nebojte sa, nemusíte vzťah hneď zatracovať. S vašou polovičkou sa o danom probléme porozprávajte a skúste jej ukázať, aké slová či skutky by vás potešili a naplnili vaše potreby.

image

Najhoršie je, keď žena túži po láskyplných prejavoch, no jej partner je citovo chladný.

dreamstime

Maminkin maznáčik

Je jasné, že takmer všetci muži hľadajú vo svojich partnerkách čo i len kúsok svojej matky. Problém však nastáva vo chvíli, keď už dospelí muž odmieta vstúpiť do vlastného života a zostáva takzvaným matkiným maznáčikom. To znamená, že svoju matku síce vymení za manželku, no očakáva, že bude hrať všetky role jeho matky. Zároveň je pre neho samozrejmosťou, že v jeho novom živote a domácnosti bude mať svokra silné slovo. Takáto závislosť na matke je podľa astrológie typická pre znamenia ako Rak či Býk. Tento druh problémového manželstva sa veľmi ťažko rieši. Žena sa v takomto prípade musí prispôsobiť situácii a naučiť sa vychádzať so svojou svokrou, aby bolo komunikovanie problémov o čosi jednoduchšie.  

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 07:28