Pozrite sa, čo sa stane s vaším milostným životom, keď doň zapojíte všetky zmysly.dreamstime
StoryEditor

Milujte sa so všetkými zmyslami: Takto zapojíte čuch či chuť do vášnivej hry s partnerom

17.01.2023, 17:00
Vzťahy

Rýchla predohra, následne klasická súlož, vyvrcholenie, potom sa osprchovať a ísť spať. Vyzerá aj váš milostný život podobne? Zabudnite na rutinný sex a prineste do spálne omnoho viac vášne a erotiky. Stačí, ak do milovania zapojíte všetky zmysly a obaja budete šalieť od vzrušenia. Prezradíme vám, ako na to.

Zvádzajte čuchom

Počuli ste už o tom, že partneri si musia voňať? Ako na vás pôsobí to, keď privoniate k partnerovmu tričku či vankúšu, na ktorom predošlú noc spal? Vzrušuje vás to? Skúste tieto čuchové vnemy zintenzívniť a nalaďte sa pomocou nich na noc plnú vášne. Vzrušenie môžete posilniť parfémom s vôňou vanilky, jazmínu, ruže alebo pižma. Takisto nezabudnite pred milovaním zapáliť voňavé sviečky alebo pridajte do difuzéra vašu spoločnú obľúbenú vôňu.

image

Pred milovaním zapáľte vonné sviečky.

dreamstime

Zvádzajte chuťou

Zabudnite na lízanie šľahačky či čokolády z partnerovho tela. Chuť môžete do vášho milostného života zapojiť aj inak. Začnite napríklad romantickou večerou, pri ktorej budete servírovať afrodiziakálne jedlá ako jahody, granátové jablko, ustrice, čili papričky alebo zeler. Po večeri sa v posteli môžete partnera dotýkať jazykom. Vnímajte, ako chutí na krku, na chrbte alebo na bradavkách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 16:04