Obdarujte partnera niečím pikantným. Toto sú tipy na erotické darčeky.dreamstime
StoryEditor

Sex pod stromček? Venujte si s partnerom tieto erotické darčeky, ktorými si osviežite Vianoce

09.12.2022, 17:00
Vzťahy

Začínate alebo naopak finišujete s nakupovaním vianočných darčekov pre partnera? Nezabudnite pribaliť ešte jeden, no taký, ktorý mu rozšíri zreničky, poriadne rozbúcha srdce a bude vďaka nemu šalieť vzrušením. Aby ste nad výberom nemuseli dlho rozmýšľať, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na erotické darčeky, ktoré vám spravia Vianoce o niečo viac výnimočnejšie.

Túžite potešiť partnera, no neviete, čo by sa mu pod stromčekom páčilo? Čo keby ste týmto sviatkom dodali trochu erotickej nálady? Pomôcť vám v tom môže netradičný darček s pikantnou funkciou. Či už svojho partnera obdarujete erotickou hračkou alebo pomôckou bude samo o sebe prejavom ochoty experimentovať a dodávať vašej láske nové impulzy. No pozor, takéto darčeky radšej nerozbaľujte pred deťmi, ale pokojne si ich dajte až večer pred spaním.

Erotické hry inak

Ak by ste chceli s partnerom vyskúšať niečo nové, skvelým darčekom pre vás môžu byť erotické hry. Zabudnite však na prvoplánové hry s polohami, ktoré by vás po chvíli prestali baviť. Obdarujte svojho partnera erotickou hrou, ktorá má zmyselný charakter. Niečo romantické, o spoznávaní, na posilnenie vzťahu, nielen na pobavenie. Ak stavíte na príjemnú hru,  po celý rok budete mať viac času na milostné hrátky v posteli.

Kniha s polohami

Klasickým, no rovnako dobrým darčekom môže byť aj Kamasútra. Aby to však nemalo ten obyčajný nádych, snažte sa v obchodoch popozerať po jej rozmanitých publikáciách, v ktorých je inšpirácie aj na niekoľko desiatok strán a neobsahujú retro fotografie zarastených mužov a žien.

Trošku drsnejšej erotiky

Pokiaľ sa radi hráte na submisívnu a dominantného, rozhodne by ste mali investovať do drsnejších erotických pomôcok. Či už siahnete po bičíkoch, putách alebo remeňoch, ktorými vás partner priviaže k posteli. Ak máte naopak v intímnom živote radi jemnosť a romantiku, môžete si zaobstarať masážne sviečky, ktoré sa na tele rozpustia do podoby oleja.

image

Potešte partnera erotickou hračkou či hrou.

dreamstime

Erotické pomôcky musia byť

Túžite posunúť váš intímny život o čosi ďalej alebo váš partner už dlho túži po tom, aby ste sa pred ním urobili samé? Rozhodne by ste mali investovať do erotických hračiek, ako je napríklad vibrátor, vibrujúce vajíčko, venušine guličky či všemožné masturbátory. Verte či nie, nepotešíte len svoju polovičku, ale z toľkého vzrušenia a rozkoše aj seba.

Pikantné fotografie ho rozpália

Partnera môžete obdarovať aj kreatívnym darčekom v podobe sady erotických fotografii. Či už mu počas celého Štedrého dňa budete posielať pikantné obrázky prostredníctvom SMS alebo mu vyrobíte fotoalbum z vašimi polohami v intímnych chvíľach či odhaleným telom. Niet sa čomu čudovať, ak zakončíte večer milovaním pod stromčekom.

Výlet či pobyt s dávkou erotiky

Sex je vecou mysle, a preto ak viete, ako mužovi navnadiť hlavu, telo sa poddá samé. Za erotický darček tak môžete považovať aj romantický pobyt či výlet. Či už si vyberiete netradičné miesto alebo zarezervujete izbu vytvorenú na erotické hry dvojíc. Jednoducho, mu dajte poukaz na takýto zážitok a nechajte sa prekvapiť jeho reakciou.

Darčekom môžete byť aj vy

Nemusíte nič kupovať ani celé dni premýšľať, čo by sa partnerovi páčila. Muži sú jednoduchí a stačí im málo. Práve z tohto dôvodu by ste si mali pre svoju polovičku pripraviť zmyselný striptíz s narúžovanými perami, samodržkami alebo v sexi negližé. Buď budete nežné alebo si naopak do ruky zoberiete bičík. Snažte to spraviť podľa jeho chuti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 07:24