Zažite nezabudnuteľný orgazmus vďaka erotickým pomôckam.dreamstime
StoryEditor

Na dosiahnutie orgazmu nepotrebujete muža: Nespoliehajte sa na druhých a zažite rozkoš vďaka erotickým pomôckam

05.12.2022, 19:00
Vzťahy

Nedaríte sa vám dosiahnuť orgazmus? Nebojte sa, tento problém trápi veľké množstvo žien. Práve z tohto dôvodu by ste sa mali prestať spoliehať na druhých a vziať rozkoš do svojich rúk. Intenzívne vzrušenie vám môžu poskytnúť aj niektoré erotické pomôcky, ktoré dokážu byť spoľahlivejšie ako partner. Pozrite sa, ktoré sú ideálne práve pre vás.

Nikdy ste neuvažovali nad tým, že by ste si do spálne zaobstarali nejakého pomocníka? Alebo vám to už napadlo, no zatiaľ ste sa k tomu neodhodlali? Mali by ste vedieť, že orgazmus nepočká, a preto je najvyšší prelomiť ľady a všetku hanbu. Zaobstarajte si erotické pomôcky, ktoré majú veľa výhod nielen pre váš partnerský vzťah, ale aj psychické a fyzické zdravie. Veď predsa, ak ste spokojné v intímnej oblasti, môžete byť šťastné aj po duševnej stránke, a teda aj v samotnom vzťahu k partnerovi či sebe samej. Prestaňte sa spoliehať na to, že vás ten druhý uspokojí a zaobstarajte si erotickú hračku. Keďže je svet pomôcok rozmanitý, na svoje si môže prísť každá z vás. Ktorá z nich naplní vaše sexuálne túžby?  

Nechajte svoj klitoris rozmaznávať

Dosiahnuť vaginálny orgazmus nie je pre každú ženu jednoduché a aj keď sa väčšina z vás snaží najviac, ako len môže, sex takmer vždy skončí bez slastného vyvrcholenia. Jedinou možnosťou, ako dosiahnuť vrchol, je tak stimulácia klitorisu. Práve s tou vám môžu pomôcť erotické pomôcky, ktoré budú váš klitoris doslova rozmaznávať. Nielenže dokážu reálne vyvolať pocit orálneho aktu so všetkým, čo k nemu patrí, ale zavedú vás do neba blaženosti. Ak túžite po niečom takom, zaobstarajte si vibrátor, ktorý navodí pocit, že máte niečí jazyk vo svojich kolenách alebo hračku, ktorá vás jemnými pulzmi a tlakmi privedie k okamžitej rozkoši.

image

Malé vibračné vajíčko dokáže veľké divy.

dreamstime

Malé, no šikovné

Bojíte sa investovať do nejakých väčších či profesionálnych erotických hračiek? Zaobstarajte si vibračné vajíčko, ktoré sa vám vďaka veľkosti zmestí aj do mini kabelky. Síce je malé, no šikovné a jednoducho sa používa. Stačí, ak si ho umiestnite do vagíny a máte takmer hotovo. Funguje totiž na princípe vibrácii, ktorých intenzitu ovládate na diaľku pomocou ovládaču. Ak chcete do tejto hry zapojiť aj partnera, nechajte nech vás na pár chvíľ ovláda on. Vďaka vibračnému vajíčku môžete zažiť tú najvášnivejšiu návštevu kina, koncertu či reštaurácie.

Aj náročnejšie ženy si môžu prísť na svoje

Ak patríte k sexuálne náročnejším ženám, výbornou pomôckou na dosiahnutie orgazmu pre vás môže byť overená klasika v podobe robertka. Môžete si však zaobstarať aj jeho vynovenejšie verzie, ktoré majú vydutú špičku pre optimálnejšiu stimuláciu bodu G a obsahujú ešte menší vibrátor, ktorý je určený na masáž klitorisu alebo análneho otvoru.

image

Pre náročnejšie ženy sú skvelé tieto špeciálne vibrátory.

dreamstime

Hračkami k lepšej intimite s partnerom

V jednoduchosti je najväčšia sila. Pravdivosť tohto tvrdenia rozhodne dokazuje aj erotická pomôcka známa ako Venušine guličky. Určite ste o nich už počuli, no môžno neviete, čo všetko dokážu. Nielenže navodia príjemné sexuálne vzrušenie, ale môžu vás doviesť na samotný vrchol a pomôcť po zdravotnej stránke. Ich nosením sa totiž sťahujú pošvové svaly, spevňuje sa tak panvové dno a zlepšuje držanie tela. Venušine gule by mali začať používať najmä tie ženy, ktoré túžia s partnerom zažiť intenzívnejší orgazmus a rýchlejšie vyvrcholenie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 08:03