Každá z vás je podľa vedcov Wonder Woman.instagram/galgadot__wonderwoman
StoryEditor

Toto je dôkaz, že každá z nás je Wonder Woman: Muži nám naše zázračné schopnosti môžu len závidieť

08.12.2022, 17:00
Vzťahy

Je to potvrdené, ženy sú nadľudia. Podľa vedcov má totiž každá z vás niekoľko zázračných schopností, ktoré vám muži môžu len závidieť. Áno, presne tak, vaše telá fungujú ako stroje, ktoré oplývajú neobyčajnými vlastnosťami. Toto sú dôkazy toho, že Wonder Woman žije v každej z vás.

Ťažko porovnávať, či sú lepší muži alebo ženy. Veď predsa, každé z pohlaví má svoje klady a zápory, o tom niet pochýb. Pravdou však je, že podľa vedcov majú ženy zázračné schopnosti, o ktorých muži môžu len snívať. Síce neviete čítať z mysle, byť neviditeľné alebo dosiahnuť celosvetový mier, aj tak disponujete vlastnosťami, ktoré dokazujú to, že byť ženou je jednoducho dar. Pozrite sa, ktoré to sú.

 

Ste odolné

Síce sú ženy často označované za slabších jedincov, opak je pravdou. Každá z vás má vyvinutý imunitný systém, ktorý je odolný voči akejkoľvek chorobe. Práve vďaka tomu sa môžete dožiť podstatne vyššieho veku. Podľa odborníkov za to môžu vláknové reťazce, ktoré posilňujú vašu obranyschopnosť a hormónu estrogén, ktorý dokáže potlačiť zápalový proces..

Máte dokonalú intuíciu

Zvyknete počúvať ten malý hlas vo vnútri, ktorý vám napovedá, čo je správne a čo naopak nie? Mali by ste. Ženy majú totiž perfektnú intuíciu, ktorá je považovaná za šiesty zmysel. Intuícia vám dáva možnosť nájsť a posilniť v sebe niečo, čo vám vždy pomôže sa správne rozhodnúť.

Ste multifunkčné

Ktorý muž dokáže robiť viac vecí náraz? Správna odpoveď, žiadny. Pre ženy to však nie je problém, pretože k tomu máte vlohy. Totiž, v mozgu máte podľa vedcov až o 30 % viac chemických zlúčenín ako vaše polovičky. Práve z tohto dôvodu môžete naraz variť, telefonovať, kŕmiť dieťa a k tomu ešte zalievať kvety.

image

ˇženy dokážu robiť viacero vecí naraz.

dreamstime

Máte perfektný čuch

Ďalšia schopnosť, v ktorej vám muži nemôžu konkurovať, je skvele vyvinutý čuch. Podľa vedcov dokážu ženy počas troch sekúnd rozoznať rôzne pachy aj vône, ktoré produkujú ľudia aj zvieratá. To znamená, že za krátku chvíľku môžete spoznať cudzí parfum, jeho značku či odkiaľ vietor veje.

Máte skvelý zrak

Tak ako čuch, tak aj zrak máte naozaj dokonalý. Periférne videnie alebo cit pre farby je jednoducho vašou doménou. Dokážete rozoznať odtiene od tých najpodrobnejších detailov, a zatiaľ čo náš partner vidí niečo ako zelenú, my máme pred sebou niekoľko variantov tyrkysovej. 

Ste pružné

Vedci tvrdia, že ste vďaka genetike omnoho flexibilnejšie než muži. Vaše svaly a väzy totiž obsahujú viac elastínu ako kolagénu, vďaka čomu ste ohybnejšie, pohyblivejšie a prispôsobivejšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:49