Dokonalá milenka má tieto vlastnosti.dreamstime
StoryEditor

Toto sú vlastnosti dokonalej milenky: Patríte k tým najlepším v posteli aj vy?

25.11.2022, 17:00
Vzťahy

Pre to, aby vzťah správne fungoval, je dôležitých viacero vecí, vrátane intímneho života. Bez neho by ste mohli skĺznuť k nevere, klamaniu a nespokojnosti. Aby ste si udržali zdravý vzťah, mali by ste dopriať sebe i svojmu partnerovi naozajstné sexuálne potešenie. Myslíte si, že ste v milovaní naozaj dobré? Zistiť to môžete podľa vlastností, ktoré charakterizujú dokonalú milenku.

Po dobrom sexe túži každý, no nie každý je v milovaní naozaj dobrý. To, aká ste milenka však nezávisí od toho, či sú vaše prsia veľké a pevné, telo pružné a jazyk obratný. Aj keď nič z toho nemáte, v posteli môžete patriť k tým najlepším. Aby ste sa vy a váš partner cítili po sexe skvele aj pár hodín po jeho skončení, mali by ste disponovať niekoľkými vlastnosťami, ktoré charakterizujú dokonalú milenku. Pozrite sa, ako spoznáte, že si to s vami vaša polovička naozaj užíva.

Dokonalá milenka prejavuje nadšenie

Uspokojujete svojho partnera, pretože si hovoríte, že musíte? Verte či nie, sex by pre vás nemal znamenať rutinu či nutnosť, pretože tá druhá strana všetky tieto vaše pocity vníma a rozhodne vám nepoďakuje za komentár typu: „Tak teda poď, keď nedáš pokoj.“ Možno si to neuvedomujete, no nadšenie hrá v sexe obrovskú úlohu. Veď predsa, pozitívny prístup a radosť z milovania je štartovným bodom uspokojenia.

Dokonalá milenka miluje svoje telo

To, aký máte vzťah k sexu, veľmi závisí od toho, ako sa cítite vo svojom tele. Pri každej polohe riešite nadbytočné kilá, všímate si strie a zhasínate svetlo, aby partner nevidel, že ste si nezmyli vlasy a neoholili mini chĺpky na nohách? Musíte si uvedomiť, že to všetko sa odráža na celkovej pohode a výkone. Ani si neviete predstaviť, ako mužov vzrušuje, keď je žena v posteli sebavedomá. Nezabúdajte, ak chcete patriť k dokonalým milenkám, musíte sa cítiť dobre, aj keď ste nahé.  

Dokonalá milenka nejde podľa zabehnutých vzorcov

Samozrejme to, čo sa páči vám, to sa nemusí páčiť všetkým, no ako dokonalá milenka by ste mali vedieť, že sex sa nezaobíde bez poznávania, nových metód či pozícii, ktoré môžu urobiť dobre vám aj partnerovi. Ak nemáte predstavivosť alebo sa bojíte partnera opýtať, čo má rád, našťastie žijeme v pokročilej dobe, kedy môžete na internete nájsť naozaj všetko. Práve z tohto dôvodu sa nemáte na čo vyhovárať.

image

Dokonalá milenka rada skúša nové veci a miluje svoje telo.

dreamstime

Dokonalá milenka pozná tajnú reč svojho partnera

Ak patríte k dokonalým milenkám, pravdepodobne venujete pozornosť veciam, ako je stuhnutosť svalov, rýchlosť dýchania, očný kontakt alebo husia koža. To všetko patrí k tajnej reči vášho partnera, ktorý vám takýmito malými znakmi dáva najavo, že sa mu páči to, čo robíte. Aj keď možno neviete čítať myšlienky, so svojou polovičkou by ste mali byť vždy v súlade.

Dokonalá milenka sa nebojí komunikovať

Ležíte na chrbte a čakáte na to, kým si partner domyslí, ako vás má spraviť. Na zázrak dokážete čakať aj niekoľko minút a hovoríte si, aké by to bolo, keby vám partner vsunul do pošvy ešte prst. Zažili ste už podobnú situáciu? Ak nie, rozhodne patríte k dokonalým milenkám, ktoré sa neboja partnerovi podať pomocnú ruku a hovoria mu, čo sa im páči.

Dokonalá milenka netrestá partnera za nedosiahnutý orgazmus

K sexu orgazmus jednoducho patrí, no bohužiaľ, s jeho dosiahnutím mávajú väčší problém ženy než muži. Ak máte partnera, v ktorého záujme je priviesť vás na vrchol, ale vaše telo sa cez cieľovú rovinku nevie dostať, nie je to jeho chyba. Veď predsa, on snahu má, a preto ho nemôžete trestať za to, čo nie je v mužskej kompetencii. Dokonalá milenka však takéto niečo vie a pozná svoje telo, jeho reakcie na podnety, rovnako ako príčiny nedosiahnutého orgazmu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 21:56