Ktorý z týchto najbežnejších typov milencov je ten váš?dreamstime
StoryEditor

7 najbežnejších typov milencov: Pozrite sa, ktorého z nich máte v posteli práve vy

29.10.2023, 19:00
Vzťahy

Viete, s kým sa milujete? Spoznať človeka, s ktorým spíte, môžete podľa správania, ktoré v posteli predvádza. Záleží mu aj na vašom vyvrcholení alebo sa skôr stará o svoje potreby? Zistite, ktorý z týchto siedmich najbežnejších typov milencov je ten váš a my vám prezradíme, ako pri ňom môžete dosiahnuť všetko to, po čom v sexe túžite.

Áno, niektorým z vás v prvom rade záleží najmä na osobnosti a temperamente vášho partnera, no musíte uznať, že aj sexuálna stránka je vo vzťahu veľmi dôležitá. Či už ste v posteli spokojné alebo nie, je dobré vedieť, s kým spíte. Pozrite sa, ktorý typ milenca je ten váš a zistite, čo naňho zaberá a čo od neho môžete očakávať.

Riaditeľ

Prvým najbežnejším typom milenca je riaditeľ, ktorý predohru začína vždy ako prvý. Prehadzuje vás z polohy do polohy a sex ukončí vtedy, keď sa mu zachce. Keďže viac myslí, než prežíva, má veľký problém sa v posteli uvoľniť. Skúste mu preto v spálni vytvoriť príjemnú atmosféru. Snažte sa zamerať na jemné dotyky, počúvajte jeho dych a dráždite ho. Síce je preňho veľmi ťažké sa žene odovzdať, ak na to pôjdete správne, určite sa mu to zapáči.

Sebec

Už názov napovedá, že sebec sa v posteli stará najmä o svoje potešenie a nedokáže vnímať vaše potreby. Akonáhle mu poviete, že vám jeho spôsoby nevyhovujú, nahnevá sa a pripomenie vám, že to skôr vy musíte zlepšiť svoje sexuálne techniky. Bohužiaľ, môžete sa mu to snažiť vysvetľovať akokoľvek chcete, nič sa pravdepodobne neznemení. Namiesto zbytočných hádok preto radšej vezmite nohy na ramená a počas hľadania nového milenca sa uspokojte napríklad vibrátorom.

image

Záleží mu na vašom vyvrcholení alebo myslí len na seba?

dreamstime

Tvorca

Tvorca predstavuje muža, ktorý síce preferuje pár svojich obľúbených polôh či trikov, no nebojí sa v sexe experimentovať. Ľahko podľahne emóciám, okamihu a nechá sa uniesť všemožnými nápadmi. Po milovaní s ním si často hovoríte, aká to bola jazda, a preto vám radíme, ak nepatríte ku konzervatívnym typom žien, nechajte si ho.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 21:31