Ešte nie je všetko stratené. Opäť to môže medzi vami iskriť.dreamstime
StoryEditor

Stereotyp v živote aj v posteli? Toto všetko vráti iskru do vášho sexuálneho života

01.12.2022, 15:00
Vzťahy

Votrel sa vám do vášho života aj postele stereotyp? Nie je to nič výnimočné. Skôr či neskôr sa aj tie najlepšie a najkrajšie veci stanú istou rutinou. No každý potrebuje vo svojom živote trošku iskrenia, rozptýlenia a o vášni ani nehovoriac. K šteklivým poznámkam či dotykom už len sporadicky zablúdite vo vašich spomienkach a o prekvapeniach, najmä tých erotických sa vám už len sníva? Je načase to zmeniť a doniesť do vzťahu nový vietor.

Buďte kreatívne, uvoľnite sa, zabudnite na chvíľu na deti, prácu, povinnosti a buďte len milenka. Odviazaná a nespútaná. Presne taká, akú si vás váš muž pamätá. A verte či nie, toto bude pre neho dostatočná motivácia na to, aby sa aj on snažil vo vás opäť zapáliť tú povestnú iskru voči nemu.

Filmy pre dospelých

Potrebujete trošku nakopnúť svoj sexuálny apetít? Niet sa čo čudovať, s partnerom už po rokoch na seba pozeráte úplne inými očami. Ťažoba bežných dní zanechá stopy aj na tých najvášnivejších pároch. Čo tak si trošku dopomôcť? Filmy pre dospelých vás nielen príjemne naladia, ale aj naštartujú. Navyše sú plné inšpirácii. Vďaka vzrušeniu z vás opadnú nielen zábrany, ale aj bežné neistoty, ktoré si so sebou nesiete a doprajete tak sebe, ako aj partnerovi dostatočné zakázané uvoľnenie.

Prezlečte sa

Čo tak svoj šatník doplniť o pár sexy kúskov? Je len a len na vás, či sa oblečiete do zvodnej spodnej bielizne, alebo zvolíte nejaký atraktívny kostým. Romantička v čipkovanom prádle, alebo drsná žena v latexe? Pokojne skúste oboje. Sama zistíte, v čom sa cítite prirodzenejšie a tiež, čo viac rozpáli vašu polovičku. Kostým hanblivej sestričky, poriadkumilovnej chyžnej, alebo drzej cat woman? Toto všetko do vašej spálne prinesie úplne iný vietor, no vy vďaka ním zažijete hotovú víchricu.

Láska ide cez žalúdok

Prekvapte svojho partnera výbornou, no hlavne nečakanou večerou. A nenechávajte nič na náhodou. Keďže máte zostavenie jedálnička vo svojich rukách, zaexperimentujte s afrodiziakami. Doprajte si ich pokojne v každom chode niekoľko a tešte sa na vášnivé spaľovanie kalórií, ktoré bude po tomto jedle nasledovať. Čokoláda, škorica, špargľa či chilli nielenže prekrvia pohlavné orgány, ale dokážu zvýšiť chuť na sex.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:39