Ešte nie je všetko stratené. Opäť to môže medzi vami iskriť.dreamstime
StoryEditor

Stereotyp v živote aj v posteli? Toto všetko vráti iskru do vášho sexuálneho života

01.12.2022, 15:00
Vzťahy

Votrel sa vám do vášho života aj postele stereotyp? Nie je to nič výnimočné. Skôr či neskôr sa aj tie najlepšie a najkrajšie veci stanú istou rutinou. No každý potrebuje vo svojom živote trošku iskrenia, rozptýlenia a o vášni ani nehovoriac. K šteklivým poznámkam či dotykom už len sporadicky zablúdite vo vašich spomienkach a o prekvapeniach, najmä tých erotických sa vám už len sníva? Je načase to zmeniť a doniesť do vzťahu nový vietor.

Masáž

Požiadajte svojho partnera o masáž, alebo mu naopak navrhnite, že ho vy po ťažkom dni trošku pomasírujete. Už po chvíľke príjemných dotykov z neho opadne celodenný stres a potom sa nechajte uniesť a dovoľte aj svojím rukám ísť tak trošku za hranice. Vášho partnera to možno v prvom momente prekvapí, hlavne ak na takého „ťahy“ z vašej strany nie je príliš zvyknutý, no môžete si byť isté, že sa veľmi rýchlo a rád prispôsobí. Jednoznačne tiež môžeme povedať, že sa vám recipročne bude snažiť takýto typ oddychu vrátiť čo najskôr.

Hrajte sa

Sexuálne hračky prežívajú v súčasnosti boom. Sex shopy sa na nedostatok nákupov skutočne nemôžu sťažovať, práve naopak. Práve to je dôvod, prečo aj portfólio sexuálnych hračiek neustále rozširujú a vy tak máte desiatky možností realizovať sa. Skúšajte, skúmajte a užívajte si rozkoš vo vašej spálni v trojici s novými hračkami. Môžete si byť isté, že stereotyp vám už viac hroziť nebude.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 05:42