Radi skúšate v sexe niečo nové?pexels
StoryEditor

Pegging – sexuálna technika, ktorú niektoré páry nikdy nevyskúšajú

06.09.2023, 08:00
Vzťahy

Patríte k párom, ktoré sa nebránia v posteli novým praktikám, alebo ste skôr konzervatívni? Ak už máte pocit, že ste vyskúšali všetko a chcete ešte viac rozšíriť svoje sexuálne obzory, potom je na čase vyskúšať pegging. Treba na to možno trošku viac odvahy z oboch strán a samozrejme chuť objavovať nové vzrušujúce techniky. A tou pegging skutočne je.

Niektorí muži sa urputne bránia predstave, že by im niekto dával akýkoľvek predmet do konečníka. No tí, ktorí pegging raz vyskúšali si ho nevedia vynachváliť. Má to však isté pravidlá.

O čo ide?

Pegging je stimulovanie prostaty cez konečník pomocou prstov, alebo iných predmetov. Vhodné sú rôzne druhy vibrátorov, dildá, ale aj takzvané strap on dildo, ktoré si nasadí pomocou popruhov žena a muža uspokojí „zo zadu“.  Táto sexuálna pomôcka, ako aj praktika ako taká je veľmi obľúbená a rozšírená medzi prívržencami BDSM. Počas prenikania do partnera cez konečník je stimulovaná prostata, ktorá je považovaná u mužov za bod G. A práve tlak vyvinutý na tento bod a jeho masáž, vášmu partnerovi spôsobuje úplne iný druh rozkoše.

Jasné pravidlá

Nech už sa s partnerom rozhodnete vo vašom sexuálnom živote vyskúšať čokoľvek, dôležité je, aby ste si všetko vopred odkomunikovali. Ak ste iniciátorkou na vyskúšanie peggingu vy a váš partner sa zdráha, dajte mu čas. Nie všetci muži sú takýmto praktikám otvorení. To isté platí aj v opačnom prípade. Ideálne bude, ak začnete partnera najskôr stimulovať len pomocou prstov. Až neskôr a postupne prejdite na sexuálne hračky.

Na toto nezabudnite

V prvom rade by ste mali prihliadať na hygienu. A to nie len pred, ale aj po styku. Pri výbere erotickej hračky klaďte dôraz na to, akým spôsobom ju budete používať. Zvoľte preto radšej pomôcku, ktorá sa dá ľahko čistiť. Druhé „must have“ je lubrikačný gél. Ten určite pri peggingu nevynechajte, inak môže byť prvá skúsenosť nie len nepríjemná, ale aj bolestivá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:33