Ženy sú veľmi vynaliezavé.dreamstime
StoryEditor

Čím si ženy najčastejšie nahrádzajú sexuálne hračky? Niektoré predmety vás poriadne prekvapia

14.01.2024, 14:00
Vzťahy

Sexuálne hračky sú už takmer bežnou výbavou žien. Sú praktické a presne viete čo a ako urobiť, aby ste dosiahli happy end. No čo vtedy, ak nemáte po ruke ani pomôcky ani partnera? Ženy sú dostatočne vynaliezavé na to, aby vždy našli niečo, čím ich nahradia.

Keď ide o chuť na sex, vtedy fantázia dokáže zapracovať na plné obrátky. Len aby ste objavili niečo, vďaka čomu uspokojíte svoje potreby. Čím všetkým si ženy nahrádzajú sexuálne hračky? Prezradili aj to, čo ste ani netušili.

Ovocie a zelenina

Jednými z najbežnejších náhrad za sexuálne hračky sú ovocie a zelenina. Zrejme vás neprekvapí, že v pomyselnom rebríčku sú na prvých troch priečkach uhorka, cuketa a potom banán. V tesnom závese za nimi sa ocitla mrkva, petržlen a niektoré dámy vyskúšali aj stonkový zeler. Odpovede po tom, či si vystačili s jednou, alebo viacerými stonkami sme sa v tomto prípade nedopátrali. Dámam však musíme kvitovať fakt, že použili ochranu...Samozrejme, chránili sa pred prípadnými baktériami, ktoré by si mohli do vagíny prostredníctvom týchto plodov zaniesť.

image

Uhorka v rebríčku obľúbenosti vedie.

dreamstime

Elektronické hračky

Niektoré dámy však ostali predsa len verné elektronike a na svoje uspokojenie použili napríklad žehličku na vlasy, fén?!? a tiež mobilný telefón. Na tom si prezieravo nastavili aj vibrovanie. Údajne každá jedna z uvedených pomôcok mala niečo do seba, no je nevyhnutné použiť ich s lubrikačným gélom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 08:16