Sex coffee vám zlepší sexuálny život.dreamstime
StoryEditor

Sex coffee sľubuje zlepšenie libida a výkonnosti. Pripravte si s nami tento zázračný kávový nápoj

19.07.2022, 18:00
Vzťahy

Káva a sex, čo môže byť lepšie ako spojenie dvoch najdôležitejších vecí v živote mnohých ľudí? Zabudnite na jahody, ženšen alebo čokoládu, sex coffee sľubuje zlepšenie libida, podporuje sexuálnu túžbu a zvyšuje výkonnosť. Pripravte si spolu s nami tento zázračný elixír.

Existuje veľké množstvo potravín, o ktorých sa hovorí, že majú afrodiziakálne vlastnosti, dokážu zlepšiť náladu či sexuálnu túžbu. Či už je to čokoláda, špargľa, ustrice, ženšen alebo jahody. V súčasnosti si však veľkú pozornosť vyslúžil zázračný nápoj nazývaný sex coffee. Tento elixír obsahuje kombináciu takých ingrediencií, ktoré sú schopné zlepšiť libido či sexuálnu výkonnosť. Prezradíme vám, prečo sa oplatí pripraviť si ho.

Základom je káva

Hlavnou zložkou tohto nápoja je predovšetkým káva. Tá je už od nepamäti považovaná za dôležitý zdroj antioxidantov, živín a energie. Pitie kávy dokáže vďaka kofeínu stimulovať nervový systém, znižuje riziko vzniku ťažkostí so srdcom či obličkami a zlepšuje náladu. Takisto je schopná pomáhať s depresiou, stresom a lepším výkonom v posteli. Práve s tým súvisí aj fakt, že dokáže pozitívne ovplyvniť váš sexuálny život, a to najmä vďaka kofeínu, ktorý zlepšuje libido a plodnosť. Sex coffee však okrem kávy obsahuje aj ďalšie zázračné ingrediencie.

Nápoj plný vášne a túžby

Káva je sama o sebe vynikajúcim afrodiziakom, no keď k nej pridáte ešte ďalšie suroviny s podobne zázračnými vlastnosťami, vznikne sex coffee. Tento nápoj vznikol z kombinácie aztéckeho koreňa, kakaa, škorice, medu a kokosového mlieka. Zistite, čo dokáže s vaším telom urobiť každá z týchto ingrediencii:

Maca: Je aztécky koreň, ktorý pomáha telu vytvárať enzýmy potrebné na vyváženie hormónov a zlepšenie plodnosti. Často sa prezentuje ako afrodiziakum, ktoré prirodzene zvyšuje libido.

Kakao: Je stimulant, ktorý v tele uvoľňuje serotonín, chemikáliu zodpovednú za zlepšenie nálady. Takisto je schopné zvýšiť chuť na sex.

Škorica: Podporuje životnú energiu a sexuálnu túžbu, udržuje myseľ zdravú. Jej vôňa je rozpaľujúca, vďaka čomu nezostane žiaden partner bez vzrušenia.

Med: Dokáže zvýšiť sexuálnu výdrž a dokonca je schopný zlepšiť mužnosť a plodnosť.

Kokosové mlieko: Je plné zdravých tukov, ktoré vám dodajú energiu a chuť na sex. Mnoho kultúr používa tento nápoj na stimuláciu pohlavných hormónov a zvýšenie sexuálnej výkonnosti či túžby.

image

Maca je jednou zo šiestich ingrediencii zázračného nápoja sex coffee.

dreamstime

Príprava je jednoduchá

Ak sa rozhodnete pripraviť si tento zázračný nápoj, snažte sa ho vždy popíjať pomaly a vychutnať si ho. Nebojte sa ani jeho korenistej chuti.

Budete potrebovať:

160 ml horúcej kávy

1 PL kakaa

2 PL kokosového mlieka

1 PL medu

1/2 ČL škorice

1 ČL maca

Postup:

Najprv nalejte horúcu kávu do väčšej misky. Pridajte do nej kakao, kokosové mlieko, med, škoricu a pomocou mixéra vyšľahajte do peny. Následne pridajte macu, ešte raz vyšľahajte a nápoj môžete servírovať. Prajeme vám príjemné popíjanie chutnej kávy a vášnivého sexu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 18:51