Podľa krvnej skupiny môžete zistiť, aké ste v posteli.unsplash
StoryEditor

Krvná skupina prezrádza veľa o osobnosti, ale aj sexuálnom apetíte. Pozrite sa, aké ste v posteli

18.08.2023, 17:00
Vzťahy

Typológia podľa krvnej skupiny je populárna najmä v Japonsku, kde si podľa nej ľudia vyberajú zamestnanie či partnera a zisťujú, aká je ich osobnosť a charakter. Dokonca veria, že dokáže prezradiť mnoho o ich sexuálnom apetíte. Zistite aj vy, aké ste v posteli podľa krvnej skupiny.

V niektorých krajinách veria, že krvná skupina dokáže určiť charakter a osobnosť človeka. Skvelým príkladom je napríklad Japonsko či Južná Kórea, kde je úplne normálne zaujímať sa o krvnú skupinu druhých ľudí. Vďaka nej totiž zisťujú, aký typ zamestnania či diéty je stvorený práve pre nich, alebo aká škola bude pre ich deti tou najlepšou voľbou. Veria však, že krvná skupina ovplyvňuje aj kvalitu sexuálneho života a určuje, aký je daný človek v posteli. Ak túžite vedieť, ako ste na tom vy alebo váš partner, rozhodne čítajte ďalej.

Krvná skupina A

Ženy, ktoré sa narodili s krvnou skupinou A, túžia po úprimnom a vernom vzťahu. Keďže pre ne dôvera a rodina znamená viac než sex, dokážu žiť pokojne aj bez neho. Sú konzervatívne, majú rady stálosť a poriadok vo veciach. Rovnako to majú aj v oblasti sexu. Pri milovaní obľubujú stereotyp, žiadne vášnivé hry či dobrodružstvá. Nedajú dopustiť na klasiku v podobe misionára a v posteli viac myslia na svojho partnera, než na vlastné uspokojenie. Jednoducho, sex dokážu mať len s láskou, a preto je ťažké ich bez nej zviesť. Naopak, muži narodení s touto krvnou skupinou, bývajú ohľaduplní a vždy sa snažia vyjsť v ústrety všetkým sexuálnym potrebám svojich partneriek. Pri milovaní sú nežní a romantickí.

Krvná skupina B

Ak patríte k ženám, ktoré sa narodili s touto krvnou skupinou, je viac než jasné, že túžite po dobrodružstve a vášnivom sexe. Milujete výzvy, ste nespútané a extrovertné. Neznášate nudu a v posteli preto potrebujte neustále experimentovať. Je o vás známe, že mávate často nereálne nároky, vďaka čomu ste potom z partnerovho výkonu sklamané. Nevýhodou je, že pre vás láska a sex znamenajú dve odlišné veci. Môže sa totiž pokojne stať, že vášnivé noci si nebudete užívať len v jednom náručí. To isté platí pre mužov narodených s krvnou skupinou B. Tí neznášajú stereotyp a od partnerky potrebujú, aby ich neustále dráždila a provokovala. Ak vo vzťahu nemajú to, po čom túžia, ľahko ho ukončia a utečú za niečím lepším. Často sa preto stávajú nevernými a prelietavými.

Krvná skupina 0

Pre ženy narodené s krvnou skupinou 0 je živlom oheň. Sú vášnivé, ambiciózne a milujú experimentovanie. V posteli bývajú veľmi aktívne, pretože vedia, ako okoreniť sex novými nápadmi a sexuálnymi praktikami. Sú dni, kedy sa potrebujú milovať aj niekoľko krát do dňa, no pokojne bez sexu vydržia žiť aj dlhší čas. Negatívom však je, že sa dokážu veľmi rýchlo začať nudiť, a preto ich to často ťahá aj k iným sexuálnym partnerom. Muži narodení s touto krvnou skupinou bývajú vášniví a cieľavedomí. Keď po niekom túžia, urobia všetko pre to, aby dostali, čo chcú. Skrátka, sú to lovci, ktorí odmietajú jemnosť a romantiku.

Krvná skupina AB

Ženy narodené s krvnou skupinou AB sú emocionálne, kreatívne a racionálne. V posteli nechávajú dominantnosť na svojho partnera a očakávajú od neho, že ich touto oblasťou bude viesť. Síce im trvá o čosi dlhšie, kým si niekoho pustia k sebe domov a obľubujú stereotyp, neboja sa vyskúšať aj nové praktiky. Vo vzťahoch je pre ne omnoho dôležitejšie rozumieť si s partnerom než dbať na kvalitu sexu. Muži narodení v tejto krvnej skupine bývajú hanbliví a nesmelí. Patria k tým, ktorí sa tvária ako veľkí milovníci, no keď príde na lámanie dreva, zneistia a stiahnu sa do úzadia. Keďže si len tak nepustia niekoho k telu, uprednostňujú iniciatívnejšie a dominantnejšie partnerky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 01:29