Feng Šuej vám dokáže zlepšiť sexuálny život.dreamstime
StoryEditor

Vášeň, vzrušenie či libido vďaka Feng Šuej. Tieto tipy vám zlepšia sexuálny život s partnerom

08.07.2022, 15:00
Vzťahy

Drvivá časť sexuálneho života sa odohráva v spálni, a preto by ste si na toto miesto mali prilákať čo najviac lásky. Pomôcť vám v tom môže aj Feng Šuej, ktoré dokáže podporiť libido, vášeň a vzrušenie. Využite tieto tipy a zariaďte si izbu tak, aby ste si zlepšili sexuálny život s partnerom.

Technika Feng Šuej sa využíva na dosiahnutie porozumenia a pokojnejšieho, šťastnejšieho či bohatšieho života. Vo všeobecnosti vraví o tom, že žiadny predmet nie je na určitom mieste usporiadaný len tak náhodou. Vedeli ste, že vhodne umiestnená posteľ alebo voňavá sviečka vie urobiť veľké zázraky aj vo vašom intímnom živote? Vďaka Feng Šuej môžete podporiť libido, vášeň, ale aj vzrušenie. Úplne stačí, ak si zariadite spálňu pomocou týchto tipov.

Hlavné dejisko milostných aktivít

Posteľ je väčšinou hlavným dejiskom všetkých milostných aktivít. Ak chcete s partnerom zažiť čo najlepší sex, podľa Feng Šuej by ste mali posteľ umiestniť čelom k pevnej stene s bočným výhľadom na dvere. Rozhodne si ju nedávajte tak, aby ste mali dvere za hlavou alebo rovno oproti hlave.

Utrite prach a vyhoďte všetko nepotrebné

Kto by sa chcel počas milostného aktu pozerať na deravé použité ponožky alebo kopu neopratej bielizne? Pravdepodobne nikto. Ak si chcete zlepšiť váš sexuálny život, mali by ste si v spálni utrieť všetok prach, upratať skrine, no predovšetkým vyhodiť nepotrebné a staré veci. Iba tak môže prúdiť sexuálna energia okolo vašej postele.

Ružová či červená?

Aby ste sa vo vašej spálni cítili čo najpríjemnejšie, mala by úprava okien a farby stien navzájom kontrastovať. Čo to znamená? Lásku a vášeň môžu do vášho domova vniesť napríklad ružové odtiene alebo červená a bordová, ktoré sú farbami žiadostivosti a vzrušenia. Pozor, všetko spolu musí vždy dobre ladiť.

image

Zariaďte si spálňu tak, aby ste sa v nej cítili s partnerom dobre.

dreamstime

Aromaterapiou k lepšiemu sexu

Cítite, že ste sa vo vzťahu dostali do stereotypu, a to najmä v oblasti sexuálneho života? Skúste si v spálni zapáliť sviečky a vonné tyčinky. Tie vám môžu pomôcť obnoviť vášeň a vzbudiť pocit lásky, šťastia, vnútorného pokoja a pohody. Vône totiž umocňujú romantickú atmosféru a pritiahnu partnera bližšie k vám.

Žiadny televízor

Priznajte sa, koľkokrát vám milostný akt rozptýlila reklama či obľúbený seriál v televízii? Všetka elektronika narušuje energiu, spánok a dokonca vám vďaka nej môže klesnúť aj libido či chuť na sex. Odstráňte ju preto zo svojej spálne a uvidíte, že váš sexuálny život sa okamžite zlepší.

Toto vás vzruší okamžite

Vo vašej spálni by sa podľa Feng Šuej nemali nachádzať fotografie blízkych, domácich miláčikov a rodiny. Veď predsa, kto by chcel, aby sa naňho pozerali rodičia pri intímnej chvíli s partnerom? Na podporu romantickej atmosféry sú najideálnejšie prírodné motívy alebo osobné fotografie, napríklad aj akty. Verte či nie, pohľad na ne vám okamžite rozprúdi krv v žilách.

Červená stuha pod posteľ

Chceli by ste zvýšiť partnerov apetít? Feng Šuej radí, že na zvýšenie intímnej aktivity pomáha dlhá červená stuha. Jednoducho ju vsuňte medzi matrac a rošt. Už v najbližšom milostnom akte uvidíte, že do vašich perín zavítalo viac vášne a horúčavy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:39