Toto sú vaše sexuálne slabiny podľa astrológie.dreamstime
StoryEditor

Vodnári pri tom myslia na prácu, Panny sú dominantné. Toto sú sexuálne slabiny podľa zverokruhu

12.07.2022, 09:00
ASTRO

Každý má rád v posteli niečo iné. Niektorí túžia experimentovať, byť dominantní, iní chcú naopak dosiahnuť čo najlepší orgazmus a byť vášniví. Nie vždy však musia byť vaše sexuálne túžby a potreby príjemné aj pre vášho partnera. Pozrite sa, aké sú vaše slabiny podľa znamenia zverokruhu.

Pri sexe s partnerom by ste vždy mali myslieť na to, aby ste na konci neboli spokojní len vy, ale aj on. Práve z tohto dôvodu je dobré vedieť, aké sú vaše sexuálne slabiny. Pozrite sa, ako môžete podľa znamenia zverokruhu vyriešiť váš problém.

Baran

Vašou nevýhodou je, že chcete všetko uponáhľať, vrátane sexu. Tak ako rýchlo vletíte do postele, tak rýchlo z nej opäť vyskočíte. Aj keď túžite po pomalšom sexe, romantike a nezabudnuteľných zážitkoch, máte nutkanie všetko urýchľovať. Snažte sa preto spomaliť. Môžete predĺžiť predohru, dávajte si počas sexu menšie pauzy alebo sa zahrajte hru, kto dlhšie vydrží.

Býk

Síce ste tvrdohlaví, strnulí a umiernení, v posteli sa však stávate úplným opakom. Radi experimentujete a skúšate nové polohy. Jediné, čo vám robí problém je, že vyhľadávate vždy rovnaký typ partnera, a aj keď veľmi chcete, nevyskúšate nič iné. Čo s tým? Vyjdite zo svojej komfortnej zóny a prihláste sa napríklad do zoznamovacej aplikácie, kde sa môžete zoznámiť s kýmkoľvek. Hľadajte však niekoho, kto je úplne iný typ než váš obvyklý. Možno zažijete niečo, o čom ste ani len netušili.

Blíženci

Ste pokojní, inteligentní a komunikatívni. Do slov viete dostať všetku vášeň a túžbu. Jednoducho, vaše esemesky by rozpálili každého. Problémom však je, že keď sa dostanete do reality, vaše veľké slová sa akoby vytratia. Skúste si preto uvedomiť svoje telo a nehanbite sa zaň. Pomôcť vám môže napríklad uvoľňujúca masáž alebo horúca sprcha, ktorú si môžete dopriať aj s partnerom.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:08