Niektoré páry toho istého znamenia majú šancu uspieť vo vzťahu.dreamstime
StoryEditor

Narodili ste sa s partnerom v rovnakom znamení? Býci nájdu zhodu okamžite, ale Levi budú spolu súperiť

26.03.2022, 10:00
Vzťahy
Vzťah dvoch ľudí, ktorí majú rovnaké pohľady na svet, záujmy či názory by mohol byť úspešný. Funguje to však aj pri pároch s rovnakým znamením? Nie je totiž pravidlom, že dvaja ľudia s podobnými črtami si musia vždy rozumieť. Pozrite sa či má váš vzťah šancu vydržať.

Kozorožec

Pár tvorený dvomi Kozorožcami je priam stvorený na dlhodobý a úspešný vzťah. Obaja hľadajú istotu a stabilitu a presne vedia, čo od života chcú. Ak títo dvaja spolu vytvoria vzťah, budú sa navzájom rešpektovať, bezpodmienečne podporovať a pre toho druhého dokážu urobiť čokoľvek. Dvaja Kozorožci sú jednoducho schopní vybudovať pevný a dokonalý vzťah.

Vodnár

Vodnári môžu byť síce skvelými priateľmi alebo oporou v ťažkých časoch, no keď sa spolu ocitnú v romantickom vzťahu, stanú sa egoistickými. Keďže sú zvyknutí mlčať a potrebujú svoje súkromie, nikdy nebudú spolu vedieť komunikovať. Ich partnerstvo môže byť spočiatku zábavné, ale sú to introverti, ktorí sa odmietajú zaviazať. Môžu sa preto dostať do bodu, kedy pochopia, že si nerozumejú a ani nikdy nebudú.

Ryby

Dve Ryby môžu vytvoriť jeden z najdokonalejších párov zverokruhu. Sú citlivé, emocionálne, beznádejne romantické, ale sú aj pasívne, dosť závislé a majú tendenciu žiť vo svete fantázie. Ich vzťah však môže byť plný vzájomnej lásky, rešpektu a porozumenia, takže majú vysoké šance, že budú spolu šťastne až do smrti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 01:58