Niektoré páry toho istého znamenia majú šancu uspieť vo vzťahu.dreamstime
StoryEditor

Narodili ste sa s partnerom v rovnakom znamení? Býci nájdu zhodu okamžite, ale Levi budú spolu súperiť

26.03.2022, 10:00
Vzťahy
Vzťah dvoch ľudí, ktorí majú rovnaké pohľady na svet, záujmy či názory by mohol byť úspešný. Funguje to však aj pri pároch s rovnakým znamením? Nie je totiž pravidlom, že dvaja ľudia s podobnými črtami si musia vždy rozumieť. Pozrite sa či má váš vzťah šancu vydržať.

To, že protiklady sa priťahujú už viete, ale ak ide o astrológiu, existujú znamenia, ktoré by mali byť spolu práve kvôli svojej podobnosti. Pozrite sa, ktoré páry s rovnakým znamením majú šancu uspieť aj v dlhodobom vzťahu.

Baran

Ľudia narodení v tomto znamení sú známi pre svoju ohnivú, ale aj výbušnú povahu. Baran potrebuje vedľa seba niekoho, kto ho v takýchto chvíľach skrotí. Ak sa však v láske stretnú dvaja Barani, na začiatku sa môžu navzájom priťahovať, ale ich vášnivosť, energickosť a impulzívnosť sa po čase stane ich najväčším problémom. Nevyhnú sa ani nedorozumeniam či hádkam. Ak však budú obaja ochotní bojovať za ich vzťah, majú šancu uspieť.

Býk

Naproti Baranom môžu dvaja Býci vytvoriť úspešný pár takmer okamžite. Keďže sú obaja racionálni, tradiční, lojálni a praktickí, dokážu si postaviť pevný a stabilný základ dlhodobého vzťahu. Majú rovnaký postoj či životné ciele, vďaka čomu budú spolu vychádzať dokonale. Aj keď ich občas môže preveriť pasívne správanie, ich vzťah je tak silný, že vydrží aj ťažšie chvíle.

Blíženci

Vzťah dvoch partnerov v znamení Blížencov bude plný zábavy, humoru či kreativity v posteli. Keďže sú obaja veľmi komunikatívni, dokážu sa rozprávať takmer o čomkoľvek, a preto sa spolu nikdy nebudú nudiť. Na druhej strane však patria k prelietavým znameniam, takže potrebujú vedľa seba niekoho, kto ich udrží pri zemi. Z toho dôvodu môže byť ich vzťah z dlhodobého hľadiska nestabilný a neúspešný.

image

Blíženci sú komunikatívni a zábavní.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:39