Niektoré páry toho istého znamenia majú šancu uspieť vo vzťahu.dreamstime
StoryEditor

Narodili ste sa s partnerom v rovnakom znamení? Býci nájdu zhodu okamžite, ale Levi budú spolu súperiť

26.03.2022, 10:00
Vzťahy
Vzťah dvoch ľudí, ktorí majú rovnaké pohľady na svet, záujmy či názory by mohol byť úspešný. Funguje to však aj pri pároch s rovnakým znamením? Nie je totiž pravidlom, že dvaja ľudia s podobnými črtami si musia vždy rozumieť. Pozrite sa či má váš vzťah šancu vydržať.

Váhy

Váhy sú majstrami balansu. Tieto dve znamenia dokopy môžu predstavovať buď veľmi dobrú, alebo naopak extrémne zlú kombináciu. Nič medzi tým neexistuje. Aj keď sa budú obaja snažiť o harmóniu a rovnováhu v živote, vyhýbať sa konfliktom, budú k sebe mierumilovní a romantickí, akonáhle sa v ich vzťahu objaví prvý problém, neubránia sa hnevu a napokon aj stagnácii. Ak sa s tým však naučia bojovať, ich vzťah môže mať úspech.

Škorpión

Vášniví a tajnostkárski Škorpióni budú mať intenzívny vzťah. Už na začiatku môžu spolu zažiť priveľa problémov, konfliktov a nezhôd. Občas vedia byť veľmi sebeckí a stáva sa, že svojimi neuváženými slovami druhého zrania, pretože povedia niečo, čo sami neskôr ľutujú. Isté momenty môžu viesť až ku koncu ich vzťahu. Sú tiež veľmi citliví a ľahko nezabúdajú. Ak sa im podarí prekonať svoje problémy a zostanú pozitívni, tento vzťah môže určite uspieť.

Strelec

Dlhodobý vzťah dvoch slobodomyseľných Strelcov nemá veľkú šancu na úspech. Majú súťaživého ducha, neustále túžia cestovať a objavovať svet. Ak sa ale tieto znamenia spoja na hlbšej úrovni, môže sa stať, že sa obaja zľaknú a začnú mať strach, že prídu o svoju slobodu. Našťastie k sebe budú vždy úprimní, a preto aj neúspešný vzťah ukončia v dobrom.

image

Strelec je dobrodružné a slobodné znamenie.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 22:45