Astrológia vám prezradí, ako sa chováte vo vzťahu.dreamstime
StoryEditor

Jedna vzťahy odmieta, iná túži po láske na celý život: Takáto ste partnerka podľa znamenia zverokruhu

24.03.2022, 08:00
Vzťahy
Podľa astrológie môžete zistiť všeličo, napríklad aj to, akou ste vo vzťahu partnerkou. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu hľadajú lásku na celý život a ktoré považujú záväzok za nebezpečenstvo.

Váhy

Pre Váhy je láska niečím posvätným. Považujú ju za najkrajší spôsob, ako dodať životu väčší zmysel. Na jednej strane vedia byť romantické či jemné, a na druhej môžu byť vášnivé a plné pokušenia. Vo vzťahu s nimi sa muži nikdy nenudia, no ak sa začnú nudiť ony, vedia sa zmeniť na zásadové a nestále. Ich slabšou stránkou je záľuba vo flirtovaní a nebránia sa mu ani vtedy, keď sú vo vzťahu. V tomto zmysle patria k tým ľahkovážnejším a znameniam.

Škorpión

Žena narodená v tomto znamení vždy upúta pozornosť, je tajomná a neprehliadnuteľná. Škorpiónka vie, ako mužov zviesť čo i len pohľadom. Vždy vyčnieva z davu svojou príťažlivosťou, atraktívnym pohľadom a erotickou energiou. Negatívom u týchto dám môže byť pocit chaosu vo vzťahoch, ktorý ich núti hľadať stále niečo nové. Len málokto sa dostane do jej vnútra a okolie nikdy nevie, čo od nej čakať. Ak sa však napokon niekomu otvorí, je to dôkaz skutočnej lásky a silného puta, ktoré si k partnerovi vytvorila.

Strelec

Toto znamenie nie je zrodené pre romantický vzťah. Strelcova túžba po dobrodružstve a neustálom objavovaní nových vecí  bráni týmto ženám zostať vo vzťahu len s jednou možnosťou. Jednoducho, neláka ich život v páre a neskôr ani ten rodinný. Nemajú rady, ak ich niekto obmedzuje a záväzok vnímajú ako nebezpečenstvo. Napriek tomu, ak sa raz naozaj žena v tomto znamení zamiluje, dokáže byť tá najvernejšia a najoddanejšia partnerka. Vo vzťahu sa však musia naučiť tolerancii a spontánnosti.

image

Strelec túži po dobrodružstve a neustálom objavovaní.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 09:12