Astrológia vám prezradí, ako sa chováte vo vzťahu.dreamstime
StoryEditor

Jedna vzťahy odmieta, iná túži po láske na celý život: Takáto ste partnerka podľa znamenia zverokruhu

24.03.2022, 08:00
Vzťahy
Podľa astrológie môžete zistiť všeličo, napríklad aj to, akou ste vo vzťahu partnerkou. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu hľadajú lásku na celý život a ktoré považujú záväzok za nebezpečenstvo.

Kozorožec

Kozorožec sa, ako disciplinované a konzervatívne znamenie, snaží láske strániť. Keďže dámy v tomto znamení dokážu ovládať svoje emócie, často pôsobia na druhých vážne a chladne. Vo vnútri si však ukrývajú lásku a nehu len pre toho pravého. Ak sa zamiluje, jej partner bude mať možnosť nazrieť aj na jej citlivú stránku. Žena Kozorožec sa drží tradičných hodnôt, a preto je pre ňu náhodný románik nezaujímavý.

Vodnár

Vzťah s Vodnárom je ako cesta plná dier a hrboľov. Toto znamenie vie byť totiž občas tajuplné, nepredvídateľné, ale aj krehké a milujúce. Keďže sú Vodnárky veľkým milovníkom slobody, vášeň a láska im je častokrát ľahostajná. Straší ich predstava zostať s jednou osobou do konca života. Skutočne milovať je pre tieto ženy veľmi ťažké, ale nie nemožné. Potrebujú vedľa seba niekoho, pri kom sa nebudú nudiť a obmedzovať.

Ryby

Citlivé znamenie Rýb býva vo vzťahoch plné pochybností a neistoty. Keďže sú ich symbolom dve ryby plávajúce v odlišných smeroch, ich vnútorné nastavenie je na tom rovnako. Pri týchto ženách nikdy človek nevie, ako sa rozhodnú, a ktorým smerom sa vydajú. Aj keď vyzerajú občas ľahostajne, v ich vnútri sa skrýva zraniteľná a nežná duša. Srdce Rýb je plné predstáv a túžob, a preto sa dokážu veľmi ľahko zamilovať. Ich slabou stránkou je, že sa po nevydarenom vzťahu veľmi dlho trápia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 05:51