Astrológia vám prezradí, ako sa chováte vo vzťahu.dreamstime
StoryEditor

Jedna vzťahy odmieta, iná túži po láske na celý život: Takáto ste partnerka podľa znamenia zverokruhu

24.03.2022, 08:00
Vzťahy
Podľa astrológie môžete zistiť všeličo, napríklad aj to, akou ste vo vzťahu partnerkou. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu hľadajú lásku na celý život a ktoré považujú záväzok za nebezpečenstvo.

Rak

K jedným z najemocionálnejších znamení zverokruhu patrí Rak, ktorý sa pri milostných vzťahoch rozhoduje predovšetkým vnútornými pocitmi a intuíciou. Keď je žena narodená v tomto znamení zamilovaná, dokáže pre svoju lásku urobiť všetko, čo je v jej silách. Rak neznáša byť sám, túži po láske a rodine. Jeho najväčším cieľom je vybudovať s niekým miesto, kde sa všetci cítia skvele. Pri randení potrebujete romantické gestá, silnú intimitu a časté maznanie. Jednoducho, Rak túži po láske na celý život a vie ľahko vycítiť, keď to ten druhý nemyslí vážne.

Lev

Levice túžia po neustálej pozornosti a uznaní. Vedia, čo chcú a vďaka svojej ohnivej energii to aj vždy získajú. Aj keď pôsobia nezávisle, hlboko vnútri túžia po láske a istote. Vo vzťahoch bývajú veľkorysé, oddané a ochranárske. Vždy sa svojmu milovanému snažia poskytnúť lásku, záujem a vernosť, ale na oplátku očakávajú od partnera to isté. Ich slabou stránkou je  panovačnosť, tvrdohlavosť a pýcha. Žena Lev má vždy svoju pravdu, a preto sa s ňou vo vzťahu veľmi ťažko komunikuje.

Panna

Dámy narodené v znamení Panny nelietajú v oblakoch, ale všetko, čo robia, musia mať logicky opodstatnené. Dostať u nich šancu môže len čestný, pracovitý a slušný človek, ktorý nikdy neplytvá svojou energiou len tak. Pre Panny je duchovná intimita omnoho dôležitejšia než tá fyzická. Nevedia vyjadrovať svoje city slovami, ale na druhej strane ich môžete pocítiť na činoch, pozornosti, podpore či starostlivosti, ktorú vám venujú. Panna potrebuje vedľa seba človeka, ktorý bude akceptovať jej osobnosť a nastavenie v živote.

image

Pre Pannu je dôležitá duchovná intimita.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 20:44