Dara tvrdí, že kedysi by si muža ako Pavel nevšimla.Archív/ Mafra
StoryEditor

Dara Rolins na rovinu: Aktuálny partner nikdy nebol jej typ a kedy bude ich luxusný dom hotový?

25.10.2024, 21:00
Celebrity

Populárna spevácka diva má za sebou turbulentné obdobie, napriek tomu si ho užíva a vyzerá viac než perfektne. Dara Rolins (51) žije život ako z rozprávky. Aktuálne tvorí pár s bývalým futbalistom Pavlom Nedvědom (52). Prezradila, že pred niekoľkými rokmi by sa na takýto typ muža ani len nepozrela. Dnes má pre ňu obrovské čaro. Stavajú spolu dom v Taliansku, ktorý by už do pár mesiacov mohol stáť!

Popovej ikone hudobného sveta sa za posledné obdobie darí naozaj perfektne. Jej koncerty sú zakaždým vypredané, uznávajú ju tisíce ľudí a hovorí sa o nej takmer neustále. Na verejnosti sa často rozoberá jej úspešná kariéra, ale taktiež aj spokojný súkromný život. Dara si nažíva naozaj luxusne a svoj život by rozhodne za nič nemenila.

Pavla by si kedysi nevšimla

Dara sa vo svojom živote drží niekoľkých predsavzatí. Jedným z nich je aj to, že nikdy nevie čo jej život prinesie. Je jednoducho nevyspytateľný a ona si to plne uvedomuje.

,,Nikdy by mi nenapadlo, že raz budem mať po boku modrookého blonďáka. On je živý dôkaz toho, že nikdy nehovor nikdy!“ povedala Dara pre televíziu Markíza.

Speváčka taktiež priznala, že práve muži takéhoto zjavu jej nikdy neimponovali. Blonďáci sa jej nepáčili a jej aktuálny partner teda nebol stelesnením jej dokonalých predstáv.

Dnes sa na svet pozerá inak

Dnes veci vidí celkom inak. Počas niekoľkých rokov sa zmenila a rovnako tak sa zmenil aj jej pohľad na svet a na mužov.

,,Nikdy by som na prvú  na takéhoto chlapa nezareagovala. Ale vekom a skúsenosťami si človek na tých chlapoch všíma aj iné veci. Tá súhra všetkých vecí naraz rozhodla,“ povedala blondína s tým, že dnes je s Pavlom nadmieru šťastná. Priznala, že napriek tomu, že mali ulietané a hektické dni, keď sú spolu, pociťujú obrovský pokoj.

,,Sme spokojní, šťastní, je nám dobre. Je to celé vo veľkej pohode, má to príjemné tempo. Žijeme na dvoch adresách, máme hektiku, ale keď sme spolu vieme sa zladiť. Významné plus je vzťah Laury (Darinej dcéry, pozn. redakcie) s Pavlom. Sme jedna veľká šťastná rodina.“

Vianoce v novom?

Dlho sa hovorí o tom, že umelkyňa spolu so svojím partnerom stavajú dom v skutočne luxusnej lokalite. Vybrali si romantické Taliansko, dom sa  nachádza v malebnej dedinke Arolo nad rovnomennou plážou pri jazere Lago Maggiore. Niet pochýb o tom, že jeho lokalita je skutočne lukratívna a dvojica si na tomto mieste určite príde na svoje. Dara aktuálne prezradila ako to so stavbou vyzerá, chystá sa kolaudácia?

,,Vyzerá to tak, že bude kolaudácia. Včera sme sa odtiaľ vrátili, rastie to rýchlo. Myslíme si, že v decembri by to mohlo stáť. Mysleli sme si, že tam strávime už Vianoce, ale nie. Budeme si musieť ešte počkať, ale nevadí. Na dobré sa dobre čaká!“ dodala speváčka so spokojným úsmevom.

Dvojici každopádne držíme palce a veríme, že v novom bývaní budú nadmieru spokojní!

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 21:02