Dara si žije život ako z rozprávky.Instagram/Dara Rolins
StoryEditor

Sklo, bazén a absolútny luxus! Takto bude vyzerať prepychový dom Dary Rolins

24.10.2024, 08:00
Celebrity

Obľúbená popová hviezda si žije ako v rozprávke, a to doslova. Dara Rolins (51) spolu so svojím partnerom túžili po luxusnom dome v zahraničí. Dnes svoje sny premieňajú na realitu. Pomaly, ale isto im pred očami rastie lukratívna vila. Jej lokalita taktiež nie je na zahodenie. Na svoju vysnívanú stavbu si vybrali romantické Taliansko. Aktuálne architekti dokonca prezradili, ako ich vytúžené sídlo bude vyzerať. Z tejto predstavy odpadnete!

Jej meno sa v slovenskom šoubiznise skloňuje naozaj často. Dara Rolins je obľúbená speváčka a mediálne známa osobnosť. Už nejaký ten čas si spokojne nažíva s bývalým futbalistom Pavlom Nedvědom. Je o nich známe, že sa rozhodli postaviť si dva domy. Jeden v lukratívnej časti Prahy, druhý na ešte lákavejšom mieste. Ich dom bude stáť v Taliansku, pri jazere Maggiore. Podľa ich slov budú údajne žiť striedavo, raz tam a raz zasa tam.

Dom si doprajú namiesto...

Dara ešte minulý rok prezradila, že nechcú jeden druhého nútiť k nijakému sťahovaniu. Chcú pociťovať maximálny komfort a nehnuteľnosti si doprajú namiesto iných radostí.

„Dohodli sme sa, že už spolu nebudeme mať deti, ale že si postavíme dva domy. Jeden v Česku a druhý v Taliansku. Nechcem totiž jeden druhého nútiť k sťahovaniu,“ prezradila sympatická blondína.

Ich dom sa stavia na prekrásnom mieste s dych berúcim výhľadom. Niet pochýb o tom, že práve v takomto prostredí sa im podarí perfektne zrelaxovať. Aktuálne architekti prezradili aj to, ako bude vila finálne vyzerať. Zabudnite na skromné priestory či malú záhradu. Dom bude doslova prekypovať luxusom!

Sklo, bazén a svetlá

Na fotografii vidieť, že dom sa bude skladať z niekoľkých podlaží a dominovať mu budú fascinujúce sklenené steny. Nebudú chýbať ani priestranné, obrovské izby s moderným a nadčasovým dizajnom. Veľmi pútavo pôsobí aj osvietené schodisko, ktoré len tak hocikde rozhodne nenájdete. A na čo nemôžeme zabúdať, bazén. Ten prepych domu ideálne dopĺňa a vďaka nemu priestor pôsobí úplne perfektne.

My veríme, že vo fascinujúcej stavbe sa im bude bývať najmä komfortne! Prajeme im veľa šťastia a samozrejme, spokojnosti.

POZRITE SI DOM V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 09:33