Dara má po svojom boku muža, s ktorým je naozaj šťastná.Instagram/Dara Rolins
StoryEditor

Dara Rolins prezradila, ako vychádza s deťmi jej partnera. Takéto slová nikto nečakal!

17.09.2024, 09:02
Celebrity

Jej meno sa v slovenskom šoubiznise za posledné obdobie skloňuje často. Médiá ju opisujú ako talentovanú, výstrednú či cieľavedomú dámu. Hovoríme o Dare Rolins (51), ktorej sa aktuálne výborne darí. Vyzerá to tak, že spokojná nie je len v práci, ale aj vo svojom vzťahu. Už nejaký ten čas tvorí pár s bývalým futbalistom Pavlom Nedvědom (52). Je verejne známe, že Darina dcéra s ním vychádza perfektne. Avšak ako to má speváčka s jeho deťmi? Takáto odpoveď mnohých poriadne šokovala!

Obľúbená speváčka a bývalý futbalista tvoria pár už viac ako tri roky. Síce sa poznali z videnia už dlhšie, iskra preletela na spoločnom fotení športového oblečenia. Na začiatku o svojom vzťahu veľmi hovoriť nechceli a pol roka sa im ho darilo úspešne tajiť. Neskôr to už nevydržali a predsa len čo-to zo spoločného života prezradili. Vyzerá to tak, že im to perfektne klape. Podľa ich slov si nažívajú spokojným a šťastným životom.

Na smútok nie je dôvod

Spoločné deti nemajú, napriek tomu však smútiť rozhodne nemusia. Každý z nich má deti z predchádzajúceho manželstva. Dara má s českým spevákom, Matějom Homolom, dcéru Lauru. Pavel má so svojou bývalou manželkou, Ivanou Nedvědovou, dcéru Ivanku a syna Pavla. Umelkyňa však úprimne priznala, že keby sa spoznali skôr, určite by spolu potomka mať chceli. Nateraz takáto možnosť neprichádza do úvahy. Užívajú si spoločný pokojný a nikým nerušený život. A to, že je zo vzťahu nadšená nemôžeme spochybniť.  

"On sa vie vcítiť, má pochopenie pre môj život, moju kariéru, má rád Lauru, ctí náš čas. Jednoducho asi musíte stretnúť rovnako dospelého a vyzretého človeka, ktorý už si tiež niečím prešiel. A zrazu to takto klikne," opísala s nadšením.

Pavel je miláčik rodiny

Populárna blondína už dávnejšie médiám povedala, že jej dcéra s jej aktuálnym partnerom vychádza naozaj perfektne. Podľa nej si výborne rozumejú, čo ju samozrejme veľmi teší.

"S Pavlom zdieľajú super humor, pošťuchujú sa a geniálne do toho zapadá aj fakt, že ho obdivuje a rozumie si s ním aj Laurin otecko Matěj (muzikant Matěj Homola). Pavel je vôbec taký miláčik mojej rodiny a všetkých kamošov. Dokonca aj môj už nebohý otec ho miloval, bol to jeho najobľúbenejší futbalista. Myslím, že osud nás dal dohromady správne," tvrdí Dara s úsmevom na perách.

Toto nikto nečakal

Na radu prirodzene prichádza otázka, ako vychádza ona s jeho deťmi? Mnoho ľudí by očakávalo, že bude s nimi zdieľať rovnaký vzťah ako jej partner s Laurou. Avšak v tomto prípade je pravdou presný opak. Dara takýmto vyjadrením zaskočila naozaj mnohých.

"Ja som jeho deti bohužiaľ ešte nestretla, nebola príležitosť ani dôvod. Sú už dospelí, žijú vo svete. Samozrejme o mne vedia a rešpektujú to a všetci sme v pohode," povedala speváčka. Za takouto odpoveďou samozrejme nasledovali otázky, či je to podľa nej v poriadku, že spomínané deti nikdy nevidela. Mnoho ľudí si totižto myslí niečo celkom iné.

"Nie je to vec, ktorá sa musí stať, aby sme boli všetci šťastní. Myslím, že sa potvrdilo, že si otec vybral správnu ženskú už tým, že je so mnou tri roky. Je so mnou šťastný, vďaka tomu sú v pokoji ako každé dieťa, keď vidí svojho rodiča po boku niekoho, kto mu vykúzli úsmev na perách."

Vyzerá to tak, že Dara so svojou polovičkou sú naozaj šťastní. My veríme, že im to vydrží a budú si život plný lásky užívať aj naďalej.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. september 2024 09:02