Dara Rolins zverejnila odvážne fotky s priamym odkazom.Instagram/Dara Rolins
StoryEditor

Dara Rolins zverejnila ďalšie odvážne fotky! Fanúšikom napísala poriadne priamy odkaz

30.07.2024, 20:00
Celebrity

Meno Dara Rolins sa v poslednej dobe v slovenskom šoubiznise skloňuje skutočne často. Speváčka totižto podstúpila niekoľko operácii, ktoré verejnosť slušne pobúrili. Niektorí tvrdia, že vyzerá perfektne. Iní zasa, že lepšie vyzerala predtým. Speváčka sa rada pochváli a za svojimi činmi si zväčša hrdo stojí. Rovnako to je aj s aktuálnymi fotkami z dovolenky, ktoré pridala na instagram. Sú skutočne odvážne, na pravú mieru uviedla aj svoj pohľad na ne. Netají sa ani tým, že aj o tvár aj o telo po operáciách sa treba neustále starať. Dara jednoducho vie čo a ako robiť!

Známa slovenská speváčka pred niekoľkými mesiacmi podstúpila viaceré operácie a skrášľovacie zákroky. V žiadnom prípade sa nimi netají, práve naopak. Otvorene o nich hovorí a negatívne názory sú jej ukradnuté. Za poslednú dobu ich totižto zožala skutočne tisíce.

Šokovaná verejnosť

Mnoho fanúšikov jej na sociálnych sieťach písalo nepríjemné komentáre. Nedokážu prijať, že Dara jednoducho vyzerá inak a svoje doslova znechutené názory dávajú najavo v plnom nasadení.

 „Estetický zákrok sa očividne nepodaril. Čo je moc, to už je príliš," napísala jej istá Kika. „Pardón, ale vyzeráte hrozne," odkázala Michaela. „Pekná žena a takto sa zhovadiť. Sorry, to už je iná Darinka," či „Na tej prvej fotke ako Michael Jackson. Darinka, už to nepreháňaj," aj takto znie zopár z urážlivých komentárov, ktorým musela slovenská diva čeliť. Vyzerá to tak, že sa s nimi popasovala statočne. K srdcu si ich rozhodne neberie a je jej jedno, čo si kto o nej myslí. Naopak si želá, aby sa všetci ľudia mali radi a užívali si život bez toho, aby mali potrebu niekoho súdiť či ohovárať.

,,Poďte sa rešpektovať, chápať, tolerovať a hlavne - začnite milovať seba samého. Nie kvôli mne! Mne je naozaj úprimne jedno čo si kto robí a myslí, na mojom šťastí a úspechu to NIČ nemení. (Kto 3 krát vypredal 02 arénu? Ja) Ale píšem to sem kvôli všetkým tým krehkým dušiam, pre ktoré takto necitlivý prístup a odsudzujúca reakcia na riešenie svojich problémov so zdravým sebavedomím - môže byť fatálna a zničujúca. Buďte milí, moji milí, “ napísala úprimne Dara na svojom blogu.

Viem, som hrozná!  

Dara si žije svoj život a nijaké cudzie názory k nemu nepotrebuje. Aktuálne to dala taktiež zreteľne najavo. Tieto teplé dni si užíva na dovolenke v Španielku. Podelila sa s nami aj o niekoľko odvážnych letných fotiek. Napísala k nim aj úprimný popis o tom, že za svoje odhaľovanie sa ani najmenej nehanbí. Argumentuje tým, že je leto a je podľa nej úplne normálne zverejniť svoje telo v plavkách. Svoj názor však vyjadrila pomerne priamo a s pridala k nemu ešte kúsok poriadne štipľavej irónie. Prečo tak konala je celkom zrejmé. Ľudia totižto mali problém, že sa na svojich sociálnych sieťach pričasto odhaľuje. Na niektorých je možno príliš extravagantná. A ona si to absolútne uvedomuje.

,,A pretože som na dovolenke, dávam ďalšiu fotku v najbežnejšom outfite, akí ľudia na dovolenke nosia- v plavkách. Už zase sa vyzliekam. Viem, som hrozná. Ale keď mne by bolo v roláku teplo,“ napísala s miernou iróniou umelkyňa.

Napriek mnohým zákrokom sa o seba blondína neprestáva starať. Denne poctivo cvičí a maká na tom, aby sa vo svojom tele cítila čo najlepšie. Jej tvár je skutočne často rozoberanou témou, ňou to ale v nijakom prípade nehýbe. Snaží sa jednoducho o to, aby vyzerala stále mladá a za takýmto názorom si tvrdohlavo stojí. Má dokonca vlastné produkty na starostlivosť o pleť či vlasy. Niet pochýb o tom, že Dara za každých okolností chce byť tou pravou dámou!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 12:24