Známy raper po rozchode dlho nesmútil, dnes sa stretáva s novou dámou.IG/ Separ
StoryEditor

Separ po rozchode dlho nesmútil, už má novú známosť. Drsné slová jeho ex!

23.09.2024, 13:01
Celebrity

Jeden rozchod má za sebou, svoje srdce však novej láske otvoril pomerne rýchlo. Raper Michal Kmeť alias Separ (37) sa pred nedávnom rozišiel so svojou mladou partnerkou, Cynthiou Tóthovou (24). Dlho po rozdelení veru nesmútil. Dnes sa šepká o tom, že randí s novou kráskou. Jeho ex o nej povedala nepekné slová. Vyzerá to tak, že servítku pred ústa si rozhodne nedávala! Jej vyjadrenie pobúrilo aj samotného speváka!

Len pred nedávnom na povrch vyšla aktualita, že jeden z najznámejších párov slovenského šoubiznisu sa rozhodol ísť od seba. Raper Separ a influencerka Cynthia, spolu prežili mnoho pekných chvíľ. Podľa ich slov však každý chcel ísť inou cestou. Ich fanúšikov najviac šokoval fakt, že dvojica sa rozišla aj minulý rok. Následne svojmu vzťahu dali ešte jednu šancu. Avšak ani tá nebola úspešná.

„Po dlhom premýšľaní sme sa so Sepim rozhodli ísť každý svojou cestou. Počas nášho vzťahu som sa toho fakt veľa naučila. Nielen o živote a o svete, ale aj o sebe. Bol vždy po mojom boku, staral sa o mňa a vďaka nemu som zažila veľa nezabudnuteľných momentov, na ktoré nikdy nezabudnem. Ďakujem ti za to!“ napísala Cynthia na instagrame, čím ich situáciu uviedla na pravú mieru.

Potrebuje byť medzi slávnymi

Vyzerá to tak, že po rozchode si obaja žijú vlastný, spokojný život. Raper na novú lásku veru nenechal dlho čakať. Uplynulý víkend si užíval v Taliansku a všetko nasvedčuje tomu, že tam nebol sám. Spoločnosť mu údajne robila známa influencerka, Teri Pallová. O týchto aktualitách sa dozvedela aj jeho ex, ktorá sa k situácií vyjadrila v podcaste SNAMI. Hovorila o tom, že má podozrenie s kým sa jej bývalý partner stretáva. Je presvedčená o tom, že správanie jeho novej slečny nie je úprimné.

„Mám jedno konkrétne dievča, ktoré sa so mnou veľmi chcelo baviť a posledná správa je, že či nepôjdeme spolu na kávu. A potom... Potrebuje byť medzi slávnymi ľuďmi, potrebuje byť v backstage-i. Všetci to vedia, že je takáto a potrebuje to. Ja som to vycítila, že sa chce so mnou baviť kvôli tomu, že buď som jeho frajerka alebo sa chce udržať medzi takýmito ľuďmi. Ona je totálna famehunterka (naháňačka slávy),“ povedala Cynthia s ostrým dodatkom.

 ,,Ja neviem, čo s ňou má, ale viem... Zo všetkých strán sa ku mne dostávalo – už mi nehovorte nikto nič – že hej.“

Separovi to príde pubertálne

Jej vyjadrenie nenechalo chladným ani rapera. Dlho sa k aktuálnej situácií nevyjadril, avšak po takýchto slovách jeho bývalej to očividne nevydržal.

„Mám určité veci, ktoré mi príde veľmi scestné riešiť verejne a vyplakávať. Ešte odpoviem na jednu vec, ako sa mám. Reálne, keďže som sa k tomu nevyjadroval. Na mne je to asi vidieť, ale ja sa mám fakt dobre. Mne ten rozchod reálne prospel, myslím, že aj Cynthii. A to nemyslím nijako ofenzívne alebo zle, som šťastný, po zdravotnej stránke všetko super a čo sa týka biznisu a iných vecí, keď by to bolo ešte lepšie, tak ja už neviem, vybuchne mi hlava už,“ povedal spevák s tým, že niektoré veci jednoducho nechcel vyťahovať.

 ,,Tým, že som sa k tomu nevyjadril, je to znak toho, že mi to príde pubertálne riešiť v podcastoch svoje súkromné veci.“

Krásna hnedovláska

Vyzerá to tak, že jeho šťastie ovplyvňuje aj nová dáma. Ukázal sa s ňou na oslave, pričom ich postoj očividne naznačoval, že tvoria pár. Spevák pravdepodobne nečakal, že ich spoločná fotografia sa okamžite dostane na sociálne siete. Dnes je už videli tisíce ľudí, vrátane jeho bývalej lásky, Cynthie.

A ako koho vlastne ide? Podľa médií sa spevák stretáva s dvadsaťdva ročnou influencerkou, Teri Pallovou. Oficiálne svoj nový vzťah ešte nepotvrdili. Hnedovláska sa však nenápadne prezrádza napríklad príbehmi z umelcovho auta. A toto už naozaj o niečom svedčí.

Či to tejto dvojici bude fungovať a či o svojej láske prezradia viac, na to si ešte budeme musieť počkať. Ak však majú byť spolu šťastní, my im rozhodne držíme palce.
 

ICH SPOLOČNÁ FOTKA V GALÉRII:

Zverejnil FOTO s novou frajerkou v objatí a pridal komentár

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. september 2024 09:40