Jednou z dvojíc, ktoré sa tento rok rozišli je Cynthia a Separ.Instagram/Cynthia Tothova
StoryEditor

Slovenský šoubiznis tento rok poznačilo niekoľko rozchodov. Tieto známe dvojice krízu neustáli a rozhodli sa ísť od seba!

04.09.2024, 15:00
Celebrity

Vzťahy sú niekedy poriadne komplikované, tak to jednoducho funguje. Dôkazom toho je aj niekoľko slovenských celebrít, ktoré tento rok čelili bolestivým rozchodom. Niektorí z nich sa od svojich partnerov rozhodli odísť po krátkej dobe, iní po skutočne dlhom období. Každopádne, takéto situácie ani v jednom prípade nie sú príjemné. Toto sú niektorí z nich, ktorí majú za sebou emočne silný a jednoznačne náročný rok.

Stáva sa to často a v konečnom dôsledku je to úplne prirodzené. Meníme sa, formujeme naše názory a mnohokrát dospejeme do štádia, že s našou polovičkou už spoločnú cestu nevidíme. Takéto situácie sú normálne a ak máme byť individuálne šťastnejší, vieme čo máme robiť. Do podobných období sa dostalo aj niekoľko známych slovenských osobností. Majú toho za sebou mnoho a každý z nich sa s tým vyrovnával po svojom.

Separ a Cynthia

Jedným z najšokujúcejších prelomov tohto roka, je rozchod populárneho rapera Separa alias Michaela Kmeťa a influencerky Cynthii Tóthovej. Dvojica za sebou už jeden rozchod má. Prvýkrát sa rozišli minulý rok, následne sa však k sebe opäť vrátili. Prešiel ďalší rok, medzi nimi sa toho veľa zmenilo a opäť sa rozhodli ísť od seba. Či už je to tentokrát definitívne, to zatiaľ nikto netuší.

Cynthia správu o ich oddelení uverejnila na sociálnej sieti. K aktualite napísala dlhé a úprimné vyjadrenie.

„Po dlhom premýšľaní sme sa so Sepim rozhodli ísť každý svojou cestou. Počas nášho vzťahu som sa toho fakt veľa naučila. Nielen o živote a o svete, ale aj o sebe. Bol vždy po mojom boku, staral sa o mňa a vďaka nemu som zažila veľa nezabudnuteľných momentov, na ktoré nikdy nezabudnem. Ďakujem ti za to!“ ďalej dodala, že sa rozchádzajú v dobrom a naďalej zostávajú v kontakte. Niekoľko krát vyzdvihla ich spoločné momenty a Separovi opakovane poďakovala za všetky pekné, spoločné chvíle.

image

Cynthia a Separ sa rozišli po druhý krát, oznámili to na Instagrame.

IG/ Cynthia Tothova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. september 2024 18:41