Mnohí im predpovedali rozchod oveľa skôr.Instagram/Cynthia Tothova
StoryEditor

Šokujúci rozchod: Známemu raperovi ani tentokrát nevyšiel vzťah?

06.09.2023, 13:42
Celebrity

Láska medzi raperom Separom (36) a mladou tanečnicou Cynthiou (23) je už zrejme minulosťou. Dvojici mnohí predpovedali koniec len krátko po tom, čo sa prevalil ich vzťah. Aj napriek tomu toto obdobie ustáli a boli spolu 2 roky.

Hoci sa dvojica k rozchodu stále nevyjadrila, v kuloároch sa šepkalo o kríze vo vzťahu už nejaký čas. Hrdličky, ktoré pridávali na sociálne siete pravidelne spoločné fotky aj zo súkromia teraz ostalo na oboch stranách ticho. Dokonca skončilo aj ich "insta priateľstvo".

Nešťastie v láske

Raper Separ, vlastným menom Michael Kmeť tvoril pár so známou speváčkou Tinou. Po pár mesačnej známosti si dokonca povedali svoje áno a onedlho zverejnili aj správu o tom, že k ním pribudne ďalší člen, dcéra Anička. Aj napriek tomu, že vzťah vyzeral na prvý pohľad dokonale, nevydržalo im to. Žiadny búrlivý rozchod sa však nekonal. Práve naopak. Ani jeden z dvojice okolnosti za akých sa rozišli, nekomentovali a všetko prebehlo hladko a bez bulvárnych naťahovačiek. Krátko na to predstavil verejnosti Separ novú priateľku, vtedy len 21 ročnú tanečníčku Cynthiu.

image

Cynthia a Separ.

Instagram/Cynthia Tothova

Ich vzťah prekvapil

Láske s mladou tanečnicou, Cynthiou Tóthovou mnohí šance nedávali. Tomuto vzťahu predpovedali koniec skôr, než sa vôbec začal. Sympatická Cynthia bola dokonca označovaná za zlatokopku, ktorá je so Separom len pre peniaze. Ani jeden si však z týchto rečí nič nerobil a svoju energiu venovali radšej vzťahu. Nič nenasvedčovalo tomu, že  by sa všetko mohlo otočiť a že príde rozchod. Pravda je však taká, že už niekoľko mesiacov na sociálne siete nepridali žiadne spoločné fotografie, o ktoré ešte pred nejakým časom nebola núdza.

image

Cynthia a Separ tvorili pár od roku 2021.

Instagram/Cynthia Tothova
image

Separ a Cynthia

Rozhovor s tanečníčkou o začiatku ich vzťahu a označení zlatokopka

image

Raper Separ v roku 2015, keď tvoril pár so speváčkou Tinou. Spolu majú dcéru Aničku.

Profimedia - Standardis

Pasoval sa s rakovinou

V roku 2020 hudobník absolvoval radu chemoterapii po tom čo mu našli nádory. 

„Už dlhšie som pociťoval, že mi veľmi často hrozne zle bilo srdce, trvalo to skoro rok. Ráno mi bývalo zle, čo mne predtým nikdy nebývalo. Točievala sa mi hlava, jedného dňa som sa sprchoval a nahmatal som si hrčku. Toto som už riešil asi pred 1,5 rokom, vtedy lekári nevedeli, čo to je, dali mi na to antibiotiká, že to je asi zápal, stiahne sa to," začal svoje rozprávanie Separ, ktorý sprvu neveril, že môže ísť o vážnu diagnózu.

"Rozhodol som sa teda, že zájdem k doktorovi, no a v tom momente sa stala taká vec, že hrčka začala rásť. Asi za týždeň sa to strojnásobilo. Povedal som si, že fúha, neviem a začal som mať veľmi silné bolesti v krížoch. Spravili mi CT a lekár mi zavolal, že okamžite musím ísť na operáciu, že to je nádor,” pokračoval raper.

„Lekár mi povedal, že keby som bol jeho syn, dá mi facku, že som to nechal zájsť až sem. Doktori hovorili, že nevedia, čo to je, myslel som si, keby som mal nádor, tak mi to povedia pred 1,5 rokom. Nádor 3 x 4 cm mi vyoperovali, jazva ma tak bolela, že som chodil ako zhrbená babka," opísal detailne svoj stav.

"Po týždni som išiel na kontrolné CT, kde našli ďalšie dva nádory v oblasti krížov, ktoré obrastali aortu v lymfatických uzlinách. Tým mi škrtili prívod krvi do srdca, preto som mal tie problémy so srdcom, ktoré som cítil. Jeden nádor mal 7 x 4 cm, čo je dosť veľa. Musel som ísť na chemoterapie, ktoré som najprv odmietal, no keď sa ma lekár opýtal, či chcem zomrieť, súhlasil som. Ubezpečil ma, že mám typ nádorov, na ktoré dobre reaguje chemoterapia,” vyjadril sa pred dvomi rokmi k zákernej chorobe, ktorú ustál.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 06:28