Felix Slováček sa s Dádou chceli rozviesť dvakrát.Archiv MAFRA
StoryEditor

Slováček s Dádou Patrasovou išli s pravdou von. Rozvod riešili už dvakrát! Prečo sa nekonal?

02.04.2024, 09:50
Celebrity

Česká celebritná dvojica si prechádza vzťahovou krízou už roky. Saxofonista už stihol niekoľko vzťahov, bývalá herečka zas mala trampoty s alkoholom. Nabúrala svoje luxusné auto a odmietla sa podrobiť dychovej skúške. O jej závislosti prehovoril aj umelec s tým, že si už nevie rady. Manželia Felix Slováček (80) a Dáda Patrasová (67), ale napriek všetkému rozvod už neriešia. Prečo?

Dvojica je solu už neuveriteľných 41 rokov a zdá sa, že už to spolu dotiahnu do konca. Aj keď sa nad ich manželstvom niekoľkokrát zmrákalo, ťažké obdobie zvládli a dokážu si spolu v harmónii sadnúť. So svojím doposiaľ prísne stráženým tajomstvom prvýkrát Dáda zverila v novom dokumente Felix Slováček – magická Šumava, ktorý bude mať premiéru budúci rok. Rozpráva o hudobníkovom živote a keď v ňom Patrasová hovorí o tom, že sa chcela rozviesť dvakrát kvôli manželovým záletom, Felix jej vôbec neoponuje.

Naopak. Jej priznanie potvrdil: „Nie vždy to, čo robím, je správne, ale nemôžem si pomôcť,“ reaguje na manželkine slová dokonca v dokumente. Druhý rozvod, ktorý riešili už aj právnici, spôsobil Slováčkov nedávny románik s výtvarníčkou Luciou Gelemovou (41), ktorý vôbec netajil. Prvýkrát sa však Dáda chcela rozviesť už na začiatku manželstva kvôli manželovým verejnosti utajeným rôznym románikom. Vrátane toho, ktorý mal so speváčkou Jitkou Zelenkovou (73). „Našla som ich doma v posteli,“ prezradila po rokoch Patrasová. 

ANKETA
Tolerovali by ste manželovi milenky?

Vyroní aj slzu

Celý dokument je veľmi úprimný, nehraný a dojemný. Keď príde reč na zákernú rakovinu dcéry Aničky, hudobník sa rozplače a za slzy sa vôbec nehanbí. Vo filme inak hovorí celá Felixova rodina, kolegovia a veľký priestor je venovaný aj Karlovi Gottovi (+80). A prečo v názve dokumentu figuruje magická Šumava? Pretože nápad natočiť ho vznikol na Šumave, keď sa Felix zašiel pozrieť na miesta, ktoré Bedřicha Smotanu inšpirovali k zloženiu Vltavy a opery Čertova stena: "Večer pri poháriku vína vznikol nápad natočiť film o mojom živote práve na nádhernej Šumave,“ vysvetlil Slováček pre Aha.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:23