Dáda Patrasová.Archiv MAFRA
StoryEditor

Dagmar Patrasová lieta v maléri: Hrozia jej až 3 roky vo väzení za neuvážený čin

29.06.2023, 14:34
Celebrity

Neuvážený čin, ktorý mohol mať vážne následky. Obľúbená hviezda detských šou Dagmar Patrasová (67) si poriadne zavarila, keď svojim autom nabúrala do zaparkovaného auta na následne do steny. teraz miery pred súd.

Ako informoval web TN.cz, Dagmar Patrasová mieri pred súd. Bola obžalovaná za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a hrozia jej až tri roky väzenia. Tmavovláska je v posledných rokoch hviezda titulných strán. Bohužiaľ nie kvôli práci, ale nekonečnou vojnou a udobrovaním s manželom Felixom Slováčkom. Ten si z nej robí dobrý deň, hľadá si mladé dievčatá a bývalá televízna hviezda mu to toleruje. Napriek tomu, že je evidentne nešťastná z toxického manželstva sa nevie vymaniť. Pred mesiacmi šokovala verejnosť keď rozbila svoj luxusný mercedes.

Na mieste odmietla policajtom fúkať do drégeru. Na fotografiách sedí na zemi pred bránou domu. Aktuálne sa touto nešťastnou udalosťou zaoberá súd:„Štátny zástupca podal v danej veci na Obvodný súd pre Prahu 10 obžalobu na ženu vo veku 67 rokov pre trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky podľa paragrafu 274 ods. 1, 2 písmena a) trestného zákonníka, ktorého sa táto žena mala dopustiť dňa 23. mája 2022 tým, že po predchádzajúcom požití alkoholických nápojov riadila osobný automobil a spôsobila dve dopravné nehody,“ informoval český portál TN.cz obvodný prokurátor pre Prahu 10, Richard Houdek. Môžu jej hroziť až tri roky väzenia, zákaz riadenia alebo peňažný trest.

„Auto sa pri jazde začalo správať zvláštne, a keď som chcela zatočiť k domu, už to vôbec nešlo a stalo sa, čo sa stalo. V servise zistili, že bol problém v motore. Ale viac tomu nerozumiem. Len mi povedali, že keby sa to stalo na diaľnici, bolo by to zlé. Našťastie k tomu došlo pri dome. Je to stará kára, ale mám ju rada. Uvidíme, či sa vôbec oplatí opravovať ju,“ vyjadrila sa po nehode pre český web extra.cz. Zároveň dodala, že to nebola jej vina, ale vina poruchy auta.

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:08