Felix Slováček na párty.Archiv MAFRA
StoryEditor

Záletník Felix Slováček má novú frajerku. Do oka si padol so známou Slovenkou

28.02.2023, 09:51
Celebrity

Hudobník Felx Slováček pred pár mesiacmi ukončil vzťah s o 40 rokov mladšou priateľkou Luciou Gelemovou. Zdalo sa, všetko na dobre obráti a dá dokopy pošramotené manželstvo s českouherečkou Dádou Patrsavou. Lenže hudobník dokáže prekvapiť aj na staré kolená. Verejne priznal nový vzťah.

Legendárny český saxofonista sa nedávno objavil na spoločenskom večierku, kde už netajil novú známosť. Hudobník vládze aj ako 79-ročný obrážať večierky. Objavil sa na Česko-Slovenskom plese i na Kávovom plese v Trnave, ktorý sa konal krátko na to. Muzikantove srdce si získala kontroverzná módna návrhárka a spisovateľka Rebeccu Justh. Nedávno sa objavila v amatérskej kulinárskej šou Bez servítky. Rovnako nechýba na každom dobrom večierku, vždy v dobrej nálade.

Jej kontroverzné outfity neraz pútali pozornosť. Ocitla sa aj v módnej polícii, kde odborníci návrhárku nevynášali do módneho neba. Skôr naopak. Nevedeli jej prísť na chuť. V každom prípade Felixove oko zaujala a zdá sa, že sú spolu spokojní. Slováček a Rebecca Justh sa podľa našich informácii dali dokopy na Tenerife, kde hudobník vystupoval na súkromnom večierku Zuzany Belohorcovej. Rebecca tam bola ako hosť. „Nie, nepreskočila iskra, vôbec nie, u mňa to už bolo,“ uviedla s nenásilným chichotom 65 ročná Rebecca pre Smotánku. ,,Ja som slobodná a Felix je ženatý. Ale láska kvitne v každom veku. My sme pre seba stvorení,“ skonštatovala udržiavaná návrhárka pre Smotánku.

Pútajú pozornosť

Dáda Patrasová v máji minulého roku nekoordinovane nabúrala do betónovej zábrany. Odmietla dychovú skúšku. Podľa hudobníka má jeho zákonitá manželka problémy s alkoholom. „Je to koniec jej kariéry! Jediná možnosť, čo tu je, je zbaviť ju svojprávnosti, inak umrie! To nepochopí nikto, kto nemá doma takto chorého človeka. Keď sa to stane, tak všetci budú chodiť a nadávať mi, prečo som niečo neurobil. Je to ťažké,“ odpovedal na otázku Blesku, čo sa deje s Dádou Patrasovou. Z jeho odpovede je jasné, že situácia okolo bývalej kráľovnej detských sŕdc je dramatická.

Excentrické návrhy Just nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:28