Po Felixovi je doma pátranie. On si užíva v Bratislave.
StoryEditor

Patrasová hľadá Slováčka, už týždeň nebol doma. On vysedáva v Bratislave s týmto moderátorom!

09.05.2023, 11:16
Celebrity

Proste sa stratil ako Kevin! U našich bratov Čechov sa celá rodina zháňa po známom saxofonistovi Felixovi Slováčkovi. Po tom čo minulý týždeň predčasne oslávil v Lucerne veľkolepo svoju 80-ku sa po ňom zľahla zem. Jeho manželka Dáda Patrasová ho niekoľko dní márne hľadá a nevie sa ho dopátrať. My sme zistili, kde a s kým si hudobník v týchto dňoch užíva, kým v Prahe je po ňom obrovská mediálna zhánka.

Odbehol si do Bratislavy. Nevyspytateľný a stále v pohybe. Napriek tomu, že má na krku 80 rokov je hudobník Felix Slováček nezastaviteľný. Pred týždňom si v Lucerne vystrojil k okrúhlinám bujarý žúr, kam dorazila jeho manželka Dáda Patrasová aj exmilenka Lucie Gelemová z čoho bol poriadny škandál. Herečka sa na opätku otočila a z oslavy odišla.

Lenže teraz má Dáda Patrasová veľké obavy o svojho muža, lebo po žúre sa po ňom zľahla zem. Felix Slováček sa totiž od svojej veľkolepej oslavy 80. narodenín neukázal doma. Jednoducho zmizol, ako vyhlásila kráľovná detských sŕdc pre český Blesk.

Našej redakcii sa, ale podarilo zistiť, že hudobník sa vybral na výlet do Bratislavy, kde ho na slnečných terasách spoznávajú fanúšikovia a s nadšením sa fotia. Zatiaľ čo je Patrasová doma v strese, kde má muža, jemu v Bratislave robí spoločnosť známy moderátor a celebritný fotograf Mario Gotti. Félix Slováček totiž zavítal ako hosť do jeho erotickej relácie K-FUN, kde sa rozrozprával o svojich tajuplných erotických komnatách. „Áno, boli sme s Félixom spolu. Nahrávali sme reláciu K-FUN, kde bol hosťom. Vyjde o pár týždňov. Félix je pre mňa legenda, od ktorej sa inšpirujem. Môžeme pri červenom víne debatovať hodiny," povedal moderátor a fotograf Mario Gotti, ktorý je jeho veľkým fanúšikom.    

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 06:48