S Dopitom má Hanychová syna Kryšpína (12). Opäť sa dali dokopy iba nedávno.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Agáta Hanychová sa tajne vydala! Vzala si za manžela Mirka Dopitu

29.12.2023, 12:24
Celebrity

Influencerka Agáta Hanychová (38) je, ako vždy samé prekvapenie. Po všetkých trampotách v oblasti lásky a zvlášť po rozchode s pracháčom Jaromírom Soukupom (54) skončila po dvanástich rokoch opäť v náručí staronového partnera Mirka Dopitu (39). Dnes, krátko pred poludním si bývalého hráča amerického fotbalu v tichosti vzala za manžela. Po Prachařovi je to jej druhá svadba. „Holčičky moje, tak ja už som zase pani," odkázala fanúšikom.

Niekoľko rokov sa jej verejnosť vysmieva, že nevie, čo chce, že sa nevie usadiť a iba chce na seba priťahovať pozornosť. Influencerka Agáta Hanychová robila všetko možné, aby ukojila svoju túžbu po láske a spokojnej rodine, lenže dlho nenachádzala šťastie. Až po rozpade vzťahu s otcom poslednej dcéry Rozárky, Jaromírom Soukupom všetko nabralo na obrátkach. Opäť sa zblížila s otcom jej jedenásťročného syna Kryšpina Mirkom Dopitom, ktorý sa len nedávno rozviedol. Medzi bývalými milencami a partnermi znova preskočila iskra.

image

S Dopitom má Hanychová syna Kryšpína (12). Opäť sa dali dokopy iba nedávno.

Profimedia - Standardni obsah

Aj keď to pôvodne mohlo vyzerať z oboch strán ako obyčajné divadielko a nájdu si časom nových partnerov, pár sa namiesto toho expresne rozhodol pre sobáš. A to sa brunetka iba v septembri rozišla so šéfom televízie Barrandov.

Jednoducho ideálny adepti pre manželstvo, aj keď k nemu patria Agátine tri deti. Prvorodený Kryšpín (11), ktorého splodila s Dopitom, druhá dcéra Mia (6), ktorá pochádza zo zväzku s moderátorom Jakubom Prachařom a najmladšia Rozárka (8 mesiacov). Tú má s biznismenom Soukupom, s ktorým sa po pôrode expresne rozišla.

image

S Miroslavom Dopitom sa rozišla v roku 2012. Teraz našli k sebe opäť cestu.

Profimedia - Standardni obsah

Kde si vystrojili svadbu?

Svadba, pre oboch novomanželov bola ich druhou a odohrala sa dnes krátko pred dvanástou hodinou na zámku neďaleko Prahy. Na svadbu boli pozvaní len ich najbližší. Pár do poslednej chvíle všetko tajil. Pri obrade prebehla jedna veľká symbolická vec. Agátu pred oltár priviedol Kryšpín, jej najstarší syn a zároveň plod spoločnej lásky s Mirkom. Mamičku tým de facto odovzdal oteckovi a jedno oko nezostalo suché.

Podľa informácií eXtra.cz žiadosti o ruku prebehli dve. „Najskôr som žiadala ja, potom až Mirek,“ zverila sa pred veľkolepou udalosťou nevesta. Tej svedčila kamarátka. Inak išlo naozaj skôr o veľmi komornú svadbu s pár príbuznými. Na sociálnej sieti o radostnej novinke informovala sledovateľov, krátko po uzavretí zväzku.

Dramatický rozchod

S hráčom amerického futbalu Miroslavom Dopitom otehotnela v dvadsiatich piatich, a to len po pár mesiacoch vzťahu. Z ich lásky sa narodil syn Kryšpín. Dlho sa špekulovalo, či bude aj svadba, pár sa však vtedy rozišiel. Agáta najprv tvrdila, že za koniec vzťahu môžu Dopitove nevery, potom otočila a ospravedlnila sa mu. Obaja si prešli od vtedy niekoľkými vzťahmi až sa nakoniec rozhodli, práve dnes kráčať spoločne životom už navždy.  

ANKETA
Myslíte si, že sa Agáta vydala natruc?

image

Hanychová sa pochválila obrúčkami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 11:44