Dvojica išla nečakane od seba. Začína súd o dcéru.Profimedia
StoryEditor

Hanychová išla s pravdou o rozchode so Soukopom von: „Moje deti si s ním nesadli!“

10.10.2023, 16:25
Celebrity

Málokto by čakal, že toto bude dôvod rozhodu medzi Agátou Hanychovou (38) a Jaromírom Soukopom (54). Influencerka, ktorá má už dve deti s predošlích vzťahov teraz prezradila, že Mia a syn Krišpín s otcom malej Rozárky dobre nevychádzali. „Musela jsem ochránit své dvě děti,“​ vyznala sa.

Čo stojí za rozchodom Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa? Otázka, ktorá aktuálne zaujíma celé Česko. Vo chvíli, keď dcéra Veroniky Žilkovej navyše odtajnila vzťah s otcom svojho syna Mirkom Dopitom, rozbehli sa špekulácie, či jednoducho nevymenila otca svojej najmladšej dcérky za otecka prvorodeného Kryšpina, Miroslava Dopitu. To Hanychová rezolútne odmietla a odhalila svoje pohnútky na ukončenie vzťahu so Soukupom. Prvýkrát priznala, že sa k tomuto kroku odhodlávala niekoľko mesiacov a dlho ho neurobila len kvôli malej Rozárke.

Nemali ho radi?

Pravý dôvod rozchodu so Soukupom priznala až teraz: „Ja som dôvod rozchodu nehovorila. Nerada to rozpitvávam. Nerobila som to ani s Kubou a nechcem to robiť ani s Jaromírom. Nikdy nechcem hovoriť o oteckoch zle, pretože by to ublížilo len mojim deťom. Myslím si, že veľa žien si rovnako ako ja vysnívalo, že vzťah so starším partnerom – as novým bábätkom – bude iný. Že sa zapoja do rodiny. Chcela som len mať kompletnú rodinu,“ hovorí na začiatku rozhovoru pre extra.cz Hanychová s tým, že sa jej prianie nestretlo s realitou. Problém bol predovšetkým vo vzťahu Kryšpina a Mii so Soukupom. „Moje deti z predchádzajúcich vzťahov si nesadli s oteckom Rozárkom. Bola to jednoduchá matematika. Mám tri deti a dve z toho nie sú šťastné. A jedno je také malé, že ešte nemôže povedať svoj názor. Musela som ochrániť svoje dve deti,“ doplnila rázne.

image

Agáta s deťmi. Syna má s Miroslavom Dopitom, dcéru Miu s Jakubom Prachařom. Tie si podľa jej slov nesadli si Soukupom.

Archiv MAFRA

Časté hádky

„Keď vidíš svoje deti, ktoré sa nesmú a radšej odchádzajú do svojich izieb, keď prichádza nový partner, nechceš v tom žiť,“ vysvetľuje Hanychová, ktorá odmietla komentovať, či je pravda, že sa so Soukupom mali pravidelne hádať, čo zle niesli predovšetkým ich deti. Hanychová túžila po úplnej rodine „Nechcem hovoriť, ako na nás kričal. Ublížilo by to Róze. Moje deti sa nesmú nikdy cítiť v nepohode,“ vysvetľuje Agáta s tým, že práve kvôli nim je ochotná obetovať všetko. Na vzťah s Jaromírom Soukupom, ale nespomína iba negatívne. Priznáva, že si prežili i dobré momenty. Najlepšie, čo si zo vzťahu odnáša, je dcérka Rozárka, ktorú nadovšetko miluje. Vzťah sa ale vraj nevyvíjal podľa jej predstáv, ktoré o rodine má.

image

So Soukupom sršali láskou.

Archiv MAFRA
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:58