Agáta HanychováProfimedia - Standardis
StoryEditor

Toto boli muži v živote Agáty Hanychovej. Spevák, hokejista, stolár aj lekár. TU je zoznam!

04.09.2023, 14:19
Celebrity

Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54) tvorili pár jeden a pol roka. Len krátko po tom, čo zverejnili, že sú spolu Agáta otehotnela. Dnes majú spoločnú dcéru Rozárku, no láske predčasne odzvonilo. Aj tento rozchod oznámila na sociálnej sieti. Koľký to už bol?

Okrem toho, že jej matkou je slávna herečka Veronika Žilková, sa Agáta Hanychová preslávila v súťaži Miss Českej republiky, kde v roku 2005 obsadila druhé miesto vicemiss. O päť rokov neskôr dokončila štúdium tvorivej fotografie. Živila sa ako modelka a moderátorka a aktuálne je z nej influencerka.

Agátin milostný život je však šokujúcejší ako ten profesijný. Preto niet divu, že aj jej strata panenstva bola naozaj netypická a všetkých prekvapila, keď sa z tejto príhody vôbec verejne vyspovedala vo svojej knihe. Prezývku rebelka si nevyslúžila len tak pre nič za nič: "Spoločne so mnou sa na tom podieľal môj taliansky spolužiak Donini. Stalo sa to v Špindle, v izbičke tri krát štyri metre, kde práve spala jeho babička. Našťastie nosila náramky od zápästia až k lakťu, takže sme mali uši nastražené, či babička nechrásť, čiže či sa nebudí," opisuje Agáta zážitok vo svojej autorizovanej spovedi Diagnóza: Rebelka. Túto zásadnú noc podľa jej slov prežila keď mala 14 rokov.

Ďalším z Agátnych úlovkov bol v roku 2000 spevák Sámer Issa, s ktorým modelka chodila viac ako tri roky. Pár sa stále rozchádzal a schádzal. Nakoniec to neustáli.

image

Agáta a Samer Issa.

Profimedia - Standardni obsah

V tejto dobe sa mala vídať aj s hokejistom Jiřím Hudlerom a následne Lukášom Krajíčkom.

image

Jiří Hudler, Agáta Hanychová s mamou Veronikou Žilkovou na večierku v roku 2003.

Profimedia - Standardni obsah

Ako to bolo ďalej?

Jej milostný život zostáva opradený nejasnosťami a špekuláciami. Medzi partnermi sa vraj mali objaviť aj muži ako Jaromír Jágr alebo Leoš Mareš. V tejto dobe do Agátinho života prichádza motokrosový pretekár Honza Brabec, ktorý jej po roku dal kopačky. Zverila sa s tým po čase v médiách.

image

Agáta začala šoubiznisovú kariéru ako misska.

Profimedia - Standardis

Po rozchode s Brabcom dlho čakať nemusela. Do jej života vstúpil hráč amerického futbalu Miroslav Dopita. Vo svojich dvadsiatich piatich rokoch otehotnela, a to len po pár mesiacoch vzťahu. Z ich lásky sa narodil syn Kryšpín. Dlho sa špekulovalo, či bude aj svadba, pár sa však rozišiel. Agáta spočiatku tvrdila, že za koniec vzťahu môžu Dopitove nevery, potom otočila a ospravedlnila sa mu

image

Agáta Hanychová odchádza z pôrodnice so synom Kryšpínem a vtedajším partnerom Miroslavom Dopitom.

Profimedia - Standardni obsah
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:59