Agáta a Miroslav Dopita na spoločnom výlete. Soukup je zrejme definítvne z hry.Archiv MAFRA
StoryEditor

Hanychová sa už s týmto mužom neskrýva. Obaja sú po rozchode, spojilo ich to?

03.10.2023, 12:22
Celebrity

Agáta Hanychová (38) išla s pravdou von. Influencerka sa už dlhšiu dobu stretáva so svojim bývalým partnerom Miroslavom Dopitom, s ktorým sa podporujú v ťažkých časoch. Obaja sú totiž čerstvo po rozchode, pričom Dopita sa rozvádza. Teraz Agáta prvýkrát na svojom Instagrame označila seba a bývalú lásku za pár.

Už nie je žiadnym tajomstvom, že influencerka Agáta Hanychová sa po rozchode s Jaromírom Soukupom stretáva so svojim bývalým partnerom a otcom syna Kryšpína Miroslavom Dopitom. S tým trávia voľný čas, ktorý venujú napríklad romantickým prechádzkam či výletom k jazeru. Agáta sa spočiatku snažila vzťah udržať v tajnosti. Dlho to však nevydržalo a sama začala svojho expriateľa zdieľať na sociálnych sieťach. Dvojica sa rozišla pred 11-timi rokmi. Rok potom ako sa im narodil syn Krišpín. Zdá sa, že stará láska nehrdzavie.

image

Agáta a Miroslav Dopita na spoločnom výlete. Soukup je zrejme definítvne z hry.

Archiv MAFRA

Spoločne si vychutnávali dotyky

Agáta sa rozhodla ukázať Dopitu svojim fanúšičkám už na rodinnom výlete pri jazere s deťmi. Tam vzali ako spoločného syna Kryšpina, ktorý je z opätovného zblíženia svojich rodičov zaiste nadšený, tak jeho sestru Miu. S kočíkom a dcérou dnes bývalého partnera, Jaromíra Soukupa Rozárkou sa potom nový pár vydal aj na prechádzku.

Teraz influencerka vzťah s Dopitom posunula o trochu vyššie. Na fotografii zo spoločnej masáže, kde Dopita leží na lehátku vedľa nej, napísala jasne "párová masáž". "Párová masáž po víkende so štyrmi deťmi je hotový raj," dodala Agáta. Brunetka si tento odkaz rozmyslela a svoj príspevok zmazala. Mamička troch detí každopádne vedľa bývalej lásky žiari šťastím, pripravená ale na nový verejný vzťah zrejme nie je a stále váha.

image

Agáta a Miroslav Dopita na spoločnom výlete. Soukup je zrejme definítvne z hry.

Archiv MAFRA

Dramatická minulosť

Bývalá škandalistka Agáta sa s Dopitom rozišla veľmi vášnivo. V roku 2012 s ním tmavovláska definitívne startila trpezlivosť a energická dojica išla od seba. Hanychová tvrdila, že za krach môže Dopitova nevera. Či ho teraz zoberie na milosť ukáže čas. 

image

S Miroslavom Dopitom sa rozišla v roku 2012. Teraz našli k sebe opäť cestu.

Profimedia - Standardni obsah
image

S Miroslavom Dopitom sa rozišla v roku 2012. Teraz našli k sebe opäť cestu. Ich syn Krišpín prišiel na svet rok pred rozchodom.

Profimedia - Standardni obsah

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:46