Agáta a Jaromír Soukup sú už rodičia.Archiv MAFRA
StoryEditor

Agáta Hanychová sa stala trojnásobnou mamou. Pôrod chcela vysielať naživo

12.04.2023, 08:28
Celebrity

Česká influencerka to má za sebou. Dnes v noci porodila Agáta svoje tretie dieťa. Prvé má s futbalistom amerického futbalu a druhé s moderátorom Jakubom Prachařom. Tretie priviedla na svet majetnému podnikateľovi Jaromírovi Soukupovi.

Otcom dievčatka, ktoré dostalo meno Rozárka, je majiteľ televízie Barrandov Jaromír Soukup (54). Bábätko prišlo na svet o niečo skôr ako bolo plánované, ale všetko je v poriadku: "A je to", napísala Aguš k prvému záberu na sociánej sieti. Ihneď jej začali gartulovať stovky fanúšikov, ale aj celebrít. Najštastnejšia je jej mama Veronika Žilková: "Moja statočná dcéra ešte včera utekala pred koledníkmi, potom pripravila Veľkú noc celej rodine a dnes si odskočila do pôrodnice. Agátka, si najväčšia frajerka a Rozárka, teba s láskou vítame,“ napísala herečka na instagrame. 

Agáta s partnerem Jaromírem Soukupem mali meno Rozárka vybraté už v januári. Modelka zverejnila aj to, že tehotenstvo bolo plánované. Po pôrode dodala, že mohla z pôrodu pokojne udelať živé vysielanie, tak išlo všetko ľahko.

Agáta má už skúsenosti s rolou mamičky. Z predošlých vzťahov s Mirkom Dopitom a Jakubom Prachařom má dve deti - jedenásťročného syna Kryšpina a päťročnú dcéru Miu. Soukup má dve dospelé deti z predchádzajúceho manželstva s ekonómkou Monikou. Syn Lukáš je manažér a dcéra Natálie je milovníčkou dostihového a jazdeckého športu.

Záber z pôordnice nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 22:06