Tieto slovenské krásky vedia, ako prekabátiť zákony prírody.archív
StoryEditor

Tieto slovenské celebrity vedia, ako si udržať mladistvý vzhľad aj po 50-tke

30.11.2023, 11:30
Celebrity

Túžite po dokonalej postave a mladistvom vzhľade aj po 50-tke? Inšpirovať sa môžete receptami známych slovenských celebrít ktoré vedia, ako prekabátiť zákony prírody. Pozrite sa, ako je možné, že aj vo vyššom veku vyzerajú stále mladistvo.

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, ako je možné, že niektoré naše slovenské celebrity vyzerajú skvele aj po 50-tke? Verte, že nie ste samy. Ak si však myslíte, že za ich mladistvým vzhľadom sa skrývajú len estetické procedúry, mali by ste vedieť, že sa mýlite. Týmto slovenským kráskam sa totiž darí popierať zákony prírody vďaka jednoduchým trikom. Pozrite sa, aké sú tajomstvá ich nestarnúceho vzhľadu.

Zora Czoborová

Štvornásobná majsterka Slovenska vo fitness, Zora Czoborová, sa nehanbí za svoj vek, ale naopak je naň hrdá. Možno aj kvôli takémuto pozitívnemu pohľadu na život sa jej darí už dlhé roky udržať mladistvý vzhľad. Čo sa týka jej receptu na mladosť, odporúča piť veľa vody, jesť kvalitnú či vyváženú stravu a nezabúdať na pravidelné kardio v podobe rýchlej chôdze, behu alebo bicykla.

Dara Rolins

Aj keď speváčka Dara Rolins žije hektický život, už dlhé roky sa jej darí udržať štíhlu a vypracovanú postavu. Tajomstvom jej dokonalej figúry je predovšetkým pravidelný pohyb, ktorý nezahŕňa len kardio, ale aj intenzívne tréningy na tvarovanie svalov. Rovnako tak sa riadi heslom, že najdôležitejším jedlom dňa sú raňajky. Zároveň sa vyhýba konzumácii pečiva a sladkostí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 13:51