Osvojte si cvičebnú rutinu Victorii Beckham.dreamstime
StoryEditor

Štíhla ako Victoria Beckham: Osvojte si jej cvičebnú rutinu a tešte sa z dokonalej figúry

17.11.2023, 19:00
Celebrity

Victoria Beckham má za sebou už štyri pôrody, no na jej postave to ani len nezbadáte. Možno si poviete, že za to môže najmä genetika a množstvo času, no opak je pravdou. Známa modelka sa o svoju figúru neustále stará, pravidelne cvičí a zdravo sa stravuje. Ak túžite po štíhlej postave aj vy, osvojte si jej cvičebnú rutinu.

Bývalá speváčka dievčenskej skupiny Spice Girls a manželka známeho futbalistu sa aj po štyroch deťoch môže pochváliť dokonalou figúrou. Na svojej forme však pracuje už dlhé roky, drží sa disciplinovanosti a pevného odhodlania. Ak chcete mať krivky ako známa modelka, môžete sa inšpirovať jej cvičebnou rutinou, ktorá síce nie je ničím výnimočná, ale vysoko účinná. Pozrite sa, čo cvičiť, aby ste dosiahli postavu snov.

Najradšej beháva

Za dokonalou figúrou Victorie Beckham sa nepochybne skrýva pravidelný beh. Známa modelka priam zbožňuje tento druh športu. Síce si kvôli deťom musela zaobstarať bežecký pás na domov, no keď je to možné, najradšej beháva vonku. Vstáva približne okolo 5:30 a deň začína sedem kilometrovým behom v kombinácii s rýchlou chôdzou do kopca alebo joggingom. Táto rutina trvá okolo 45 minút. Počas dňa sa zameriava aj na tvarovanie postavy. Pozrite sa, z čoho pozostáva jej tréning v posilňovni.

Pri jej tréningu sa rozhodne zapotíte

Victoria sa vo svojich tréningoch zameriava na každú jednu časť tela. Tvrdí, že cvičí „30 minút nohy, 30 minút ruky a potom množstvo planku či iných cvikov dôležitých pre moje jadro.“ Medzi jej najobľúbenejšie cviky na pevný zadok a nohy patria výpady, sumo drepy, unožovanie v kľaku a glute bridges. Pri tvarovaní brucha má okrem klasického planku najradšej plank jack, bočný plank, russian twist a obrátené skracovačky. Ak by ste sa chceli inšpirovať aj jej ďalšími tréningami, rozhodne sa pozrite na jej Instagram, kde často zdieľa svoju cvičebnú rutinu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:38