Neuveríte, ako si Sisa Sklovská udržuje štíhlu figúru.instagram/sisasklovska
StoryEditor

Štíhlu figúru jej mnohé závidia: Sisa Sklovská sa v strave neobmedzuje a dokonca ani necvičí

10.11.2023, 09:00
Celebrity

Vek speváčky Sisy Sklovskej sa pomaly blíži k šesťdesiatke, no na jej postave to ani zďaleka nie je vidieť. Mladistvý vzhľad sa jej síce darí udržiavať najmä vďaka pozitívnemu postoju k životu, rovnako tak sa za jej štíhlou figúrou ukrýva niekoľko tajomstiev. Pozrite sa, aký je jej recept na dokonalú postavu.

Túžite po neodolateľnej figúre, ktorou sa budete môcť pýšiť aj vo vyššom veku? V tom prípade by ste sa mali inšpirovať známymi celebritami, ktoré sú toho dôkazom. Jednou z nich je nepochybne aj slovenská speváčka Sisa Sklovská, ktorá sa môže pochváliť štíhlou postavou aj tesne pred šesťdesiatkou. Síce sa za jej mladistvým vzhľadom skrýva najmä bezstarostný a spokojný život, má v rukáve zopár trikov, ktoré jej pomohli dosiahnuť dokonalú formu.

Nedrží prísne diéty a v ničom a neobmedzuje

Síce Sisa tvrdí, že nikdy sa nesnažila žiť zdravo a nedržala sa žiadneho striktného jedálnička, pri pohľade na ňu si človek môže pomyslieť niečo iné. Tak či onak, počas koronavírusu sa rozhodla, že vo svojom živote niečo zmení. „Začala som pravidelne päťkrát denne jesť. Dala som sa na to a vydržala som, no nečakala som, že až tak schudnem. Za mesiac sa mi podarilo schudnúť okolo 17 kilogramov,“ povedala Sisa, ktorá vyskúšala známu keto diétu. Tá spočíva v znížení príjmu karbohydrátov a zvýšení príjmu tukov. Aj keď s ňou po nejakom čase skončila, pravidelné stravovanie sa snaží dodržiavať dodnes, aby jej váha nekolísala. Ak aj vy túžite po postave akú má Sisa Sklovská, skúste začať konzumovať päť jedál za deň. Na raňajky si pripravte omeletu so zeleninou, na desiatu si doprajte proteínový nápoj, no obed kuracie prsia na prírodno so šalátom, na olovrant grécky jogurt s čučoriedkami a na večeru napríklad losos so zeleninou.

Cvičiť nepotrebuje

Ak ste si doteraz mysleli, že Sisa trávi v telocvični dlhé hodiny, boli ste na omyle. Známa speváčka totiž cvičiť a naťahovať sa s činkami nepotrebuje. „Ja poskakujem na javisku v rámci svojich vlastných vystúpení a koncertov. Tam je veľmi veľa pohybu a to je pre mňa fitness,“ tvrdí Sisa, ktorej sa mladistvý vzhľad darí udržiavať najmä vďaka úspešnej kariére.  Po mnohé ženy tak môže byť veľkou inšpiráciou fakt, že stačí robiť v živote to, čo vás baví a nejaké to kilo na vyše vám nikdy nebude robiť problém.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 07:28