Tieto slovenské krásky vedia, ako prekabátiť zákony prírody.archív
StoryEditor

Tieto slovenské celebrity vedia, ako si udržať mladistvý vzhľad aj po 50-tke

30.11.2023, 11:30
Celebrity

Túžite po dokonalej postave a mladistvom vzhľade aj po 50-tke? Inšpirovať sa môžete receptami známych slovenských celebrít ktoré vedia, ako prekabátiť zákony prírody. Pozrite sa, ako je možné, že aj vo vyššom veku vyzerajú stále mladistvo.

Katarína Brychtová

Moderátorka Katarína Brychtová sa pred pár rokmi rozhodla, že podstúpi radikálnu zmenu. Vďaka tvrdej drine a sebazapreniu sa jej podarilo schudnúť okolo 13 kilogramov. Práve z tohto dôvodu môže byť inšpiráciou pre mnohé ženy, ktoré sa obviňujú z nadbytočných kíl vek. Ak by ste chceli v jej veku vyzerať rovnako dobre, stačí, ak sa naučíte jesť pravidelne a zdravo, budete cvičiť dvakrát do týždňa a kilá pôjdu dole takmer okamžite.

Sisa Sklovská

Síce Sisa tvrdí, že sa nikdy nesnažila žiť zdravo a nedržala sa žiadneho striktného jedálnička, pri pohľade na ňu si človek môže pomyslieť niečo iné. Tak či onak, mladistvú postavu sa jej darí udržať najmä vďaka keto diéte, vďaka ktorej sa naučila jesť päťkrát do dňa. Čo sa týka cvičenia, tréningy v posilňovni a kardio nahrádza koncertami.

Soňa Müllerová

Moderátorka Soňa Müllerová takisto vie, ako si udržať mladistvý vzhľad. Okrem toho, že sa veľmi veľa hýbe a pravidelne športuje, pozná aj niekoľko beauty trikov na nestarnúcu pleť. Nedá dopustiť na pleťové séra, dôkladné odličovanie a nanášanie opaľovacieho krému.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 00:25